www.endustriweb.com
Parker News

Parker Teknopolimer valf, alet gerektirmeyen kurulum ve bakım sunar

Parker Hannifin, içecek dağıtım endüstrisi için çığır açan bir standart olan Q ve C Serisi Teknopolimer valf sistemini piyasaya sürdü.

Parker Teknopolimer valf, alet gerektirmeyen kurulum ve bakım sunar

Bu seri, akışkan transferine yönelik solenoid vana teknolojileri alanında pazara bir dizi inovasyon ve tasarım avantajı sunuyor. Q Serisi Teknopolimer vana sistemi, alet gerektirmeyen bir itmeli bağlantı sistemi yoluyla en hızlı montajı ve bakımı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. C Serisi kartuşsa Q Serisini tamamlayan tek kullanımlık bir solenoid vanadır.

C Serisi, Q Serisi yerleşik kartuşu değiştirmek üzere veya manifoldları ya da özel sistemleri gerçekleştirmek için boyutsal çizimlere uygun şekilde tasarlanmış bir yuvaya entegre edilmek üzere sipariş edilebilir.

Yeni seri; alet gerektirmeyen montaj, bakım kolaylığı, kullanılabilirlik ve benzersiz hizmet verme süresinin yanı sıra Parker ürünleriyle özdeşleşen güvenilirlik ve dayanıklılık bakımından da müşterilerin ve ilgili endüstri segmentinin bugüne kadar çözülemeyen ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Solenoid vananın tamamı, tek kullanımlık kartuş konseptine göre tasarlanmıştır. Kartuş, tüm hareketli unsurları ve zaman içinde bozulabilecek ögeleri entegre eden komple bir vanadır. Ürünün hem rutin önleyici bakımları hem de plansız bakımları artık yerinde yapılabilir ve tek kullanımlık kartuş kolayca yenisiyle değiştirilebilir. Gruptaki vana bobinine erişimi engelleyen kelepçe, tek kullanımlık kartuşu çekip çıkarmak için kullanılabilir.

Parker'ın Teknopolimer serisi, Parker Tracking System (Parker Takip Sistemi - PTS) ile donatılmıştır. PTS, Parker Hannifin tarafından geliştirilen, barındırılan ve desteklenen bir stok etiketleme ve yönetim çözümüdür. Hem Parker ürünlerini hem de Parker ürünü olmayan parçaları etiketlemek ve yönetmek için kullanılabilir. Anında izlenebilirlikle birlikte belgelerin, teknik özelliklerin ve erişilebilir iletişim noktalarının montaj noktasında kullanıma hazır olması, müşteri deneyimini geliştirir ve bu ürünleri vazgeçilmez bir teknoloji hâline getirir.

Parker ürünlerinin birbirinden ayrı solenoid vanalar ve elektrikli parçalardan oluşan modüler konsepti, birçok kombinasyona olanak tanıyarak müşteriye daha fazla esneklik sağlar. Bu ek esneklik, distribütörlerin hizmet seviyelerini aynen korurken vana stoku seviyelerini önemli ölçüde azaltabileceği anlamına gelir. Parker; en yüksek teknik, çevre, enerji ve kullanım ömrü gereksinimlerine uygun özelleştirilmiş ürün çözümlerini geliştirme konusunda rakipsiz bir deneyime sahiptir.

Q Serisi ve C Serisi Teknopolimer vana sistemleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresleri ziyaret edin:

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers