www.endustriweb.com
Kioxia News

KIOXIA, Hewlett Packard Enterprise Sistemlerinde İlk Kez Veri Merkezi NVMe E3.S SSD'lerini Piyasaya Sürüyor

KIOXIA Europe GmbH, Hewlett Packard Enterprise'ın sunucularına ve depolamasına CD7 Serisi EDSFF E3.S Veri Merkezi NVMeTM SSD'leri gönderdi.

KIOXIA, Hewlett Packard Enterprise Sistemlerinde İlk Kez Veri Merkezi NVMe E3.S SSD'lerini Piyasaya Sürüyor

PCIe® 5.0 teknolojisi ile tasarlanan endüstrinin ilk EDSFF sürücüleri, KIOXIA CD7 E3.S SSD'ler, optimize edilmiş güç verimliliği ve raf konsolidasyonu için sürücü başına flash depolama yoğunluğunu arttırıyor.

HPE ProLiant Gen11 sunucuları, HPE Alletra 4000 veri depolama sunucuları ve HPE Synergy 480 Gen11 Bilgi İşlem Modülü, en yeni PCIe 5.0 arayüzü ile etkinleştirilerek PCIe 4.0'a göre iki kata kadar performans sağlıyor ve isteğe bağlı olarak donatılmış EDSFF E3.S sürücü bölmeleriyle birlikte geliyor.

2,5 inç form faktörünün[3] doğal bir evrimi olan EDSFF E3.S, yüksek performanslı flash depolama gereksinimleri için tasarlandı. E3.S, soğutma ve termal özellikleri iyileştirip kapasiteleri 1,5 - 2 kata kadar yükseltirken, 2,5 inç sürücülere kıyasla aynı raf biriminde daha yoğun ve verimli dağıtımlara olanak tanır.

"HPE olarak, son nesil sunucu ve depolama ürün serilerimize yüksek performans getirmek amacıyla müşterilerimize yeni CD7 Serisi EDSFF E3 SSD'leri sunmak için KIOXIA ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. İki şirketin iş birliği, bir yandan TCO'yu düşürürken diğer yandan da sürekli olarak uygulama performansını ve verimliliği artıran çözümler geliştirmeye ve sunmaya odaklanıyor," Hewlett Packard Enterprise'ın Yönetici Başkan Yardımcısı ve Baş Pazarlama Yöneticisi Jim Jackson böyle konuştu.

1.920 - 7.680 gigabayt (GB) kapasitelerde sunulan KIOXIA CD7 Serisi SSD'ler, PCIe 5.0 ve NVMe 2.0 özelliklerini destekliyor, EDSFF E3.S spesifikasyonlarına uygun ve yoğun okuma gerektiren 1 DWPD dayanıklılığa sahip.

www.kioxia.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers