www.endustriweb.com
OMRON News

OMRON, AMR FİLO YÖNETİMİNİ VE NAVİGASYONUNU HIZLANDIRMAK İÇİN FLOW CORE 3.0 YAZILIMINI DUYURDU

Güncellenen FLOW Core 3.0 yazılım paketi, gelişmiş AMR uygulama konfigürasyonu, navigasyon ve performans izleme özellikleri sunar.

OMRON, AMR FİLO YÖNETİMİNİ VE NAVİGASYONUNU HIZLANDIRMAK İÇİN FLOW CORE 3.0 YAZILIMINI DUYURDU

Endüstriyel robotlarda sektör lideri olan OMRON, LD ve HD serisi otonom mobil robotlarının (AMR'ler) özelliklerini artırırken entegrasyon sürecini basitleştiren ve filo yönetimini geliştiren yeni nesil bir platform olan Fleet Operations Workspace (FLOW) Core 3.0 yazılımının kullanıma sunulduğunu duyurdu. FLOW Core, akıllı iş atamalarını ve şarj programlarını koordine etmek, gelişmiş navigasyon ve trafik kontrolü uygulamak ve MES, ERP ve WMS gibi IT ve OT sistemleriyle sorunsuz entegrasyon sağlamak için kullanılan tek bir yazılım paketidir.

Bu yeni sürümde, birkaç önemli alanda güncellemeler yapılmıştır:

MobilePlanner
Esneklik güncellemeleri, harita nesnesini özelleştirme ve hiyerarşik gruplama sağlayarak haritanın karmaşıklığını ortadan kaldırır ve sorun giderme işlemlerini kolaylaştırır. Bu, devreye alma işlemini hızlandırır ve belirli harita alanlarında farklı davranışlar için benzersiz AMR alt grupları atama gibi karmaşık görevlerde bile konfigürasyon süresini en aza indirir.

Entegrasyon Araç Kiti (ITK) 2.0
Yeni özelleştirilebilir izleme, tesis altyapısının AMR filolarını programlı bir şekilde kontrol etmesini ve güvenli bir şekilde izlemesini sağlar. Lisans bilgileri artık ITK veri tabanına dahil edilmiştir, bu sayede gerektiğinde kullanıcılara bildirim izleme ve oluşturma olanağı sağlar.

FLOW iQ 3.0
Filo çalışma süresini ve performansını en üst düzeye çıkarmak için pil verimliliği ve bakım ihtiyaçları hakkında bilgi sağlar. Wi-Fi ve yerelleştirme dahil olmak üzere tesis haritanız bağlamında önemli verileri grafiksel olarak sunar. 7/24 üretim için gereken araçlarla tesiste arıza çözümünü hızlandırırken genel ekipman etkililiğini de ölçer.

Seçilebilir Otonomi 2.0
Kullanıcıların, otonom kılavuzlu araçtan (AGV) (maliyetli altyapı olmadan), sınırlı sapma alanları ve geleneksel AMR'nin saf esnekliğine kadar uzanan güçlü yol modlarıyla trafik akışını özelleştirmesini sağlar. Yol modlarının aralığı, dar konumlarda bile navigasyon istisnalarını azaltarak tutarlı ve rahat çalışma ile döngü süresini en üst düzeye çıkarır.

CAPS 3.0
Yaklaşma yollarını her açıdan kullanarak rakipsiz Hassas Sürüş modu ile AMR'nin makine hücrelerine ve arabalara bağlanmasına imkan tanır. Özel hedef tanımlarına izin vererek altyapı maliyetlerini en aza indirir, böylece her türlü zemin düzeni ve yük şekli ile tam esneklik sağlar.



Daha fazla bilgi için OMRON Fleet Manager'a göz atın.

www.industrial.omron.com


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers