www.endustriweb.com
Pilz News

PILZ, EMNIYET IŞIK PERDELERI PSENOPT II IÇIN AYARLANABILIR SUSTURMA KOLLARI SUNUYOR

Pilz'in muting kolları, doğrudan PSENopt II emniyet ışık perdelerine veya ışık perdesinin koruma sacına monte edilir.

PILZ, EMNIYET IŞIK PERDELERI PSENOPT II IÇIN AYARLANABILIR SUSTURMA KOLLARI SUNUYOR

Pilz şimdi PSENopt II emniyet ışık perdeleri için yeni muting kolu tipleri sunuyor; bu, ilk kez muting fonksiyonunun tamamen esnek olması anlamına geliyor. Bunun nedeni, muting kollarının sensörlerinin artık tamamen serbestçe ve dolayısıyla L-, T- ve X-muting için sonsuz ayarlama yoluyla ayrı ayrı konumlandırılabilmesidir. Bu maksimum esneklik, gereksiz duruş sürelerinden kaçınıldığı için kesintisiz üretim süreçleri sağlar. Bu, örneğin paketleme endüstrisinde veya ayrıca lojistikte yüksek üretkenliği garanti eder.

Farklı korumalı alanlar için sonsuz ayarlama
Bağlantı, yeni bir özellik olarak artık emniyet ışık perdesinin tüm oluğu boyunca veya koruma sacı üzerine yatay olarak sabitlenebilen T-somunları aracılığıyla gerçekleştirilir. Sonuç olarak, sonsuz ayarlama mümkün olduğundan ilgili yükseklik artık bağımsız olarak seçilebilir. Muting sensörlerinin konumları IEC 62046 standardına uygun olarak tanımlanabilir; çeşitli konfigürasyonlar emniyetli ve maksimum esneklikle oluşturulabilir. L, T ve X muting için farklı korumalı alanlar konfigüre edilebildiğinden kullanıcılar avantaj sağlar. Bu şekilde, gereksinimler belirli uygulamaya uyacak şekilde uygulanabilir. Uygulamaya bağlı olarak muting sensörleri ve reflektörlerle eksiksiz bir aksesuar seti mevcuttur. Ayarlamalar herhangi bir zamanda esnek şekilde yapılabilir; geriye dönük olarak bile.

En zorlu uygulamalar için bile iyi
PSENopt II ürün yelpazesindeki emniyet ışık perdeleri, EN ISO 13849 uyarınca PL e'ye kadar olan uygulamalar için parmak, el veya vücut koruması sunar ve 150 mm ila 1800 mm uzunluklarda mevcuttur. Tıpkı emniyet ışık perdeleri gibi, muting kolları da sağlam tasarımları sayesinde darbeye, çarpışmaya ve titreşime karşı son derece duyarsızdır. Bu da onları zorlu endüstriyel ortamlarda kullanım için ideal hale getirir. 10 g darbe direncine sahiptirler; örn. 10 g'a kadar ivmelere dayanabilirler ve bu nedenle darbe stresi EN 60068-2-27 standardına uygundur.

Etkili muting için çözüm paketi
Özellikle malzeme içeri ve dışarı beslenirken veya insan-robot işbirliği (HRC) sırasında malzemeleri taşırken, emniyet ışık perdeleri PSENopt II, uygun muting kolları ve Pilz'in emniyetli küçük kontrolörü PNOZmulti 2'den oluşan muting çözüm paketi gereksiz duruş süreleri olmadan verimli üretim sağlar. Küçük kontrolör PNOZmulti Configurator yazılım aracı, PSENopt II emniyet ışık perdeleri ile muting uygulamalarına yönelik ilgili fonksiyon bloklarını içerir. Konveyör bantlarının ve paletleyicilerin izlenmesi veya paketlerin çıkışının kontrol edilmesi gibi uygulamalar, daha uygulamaya özel ve daha verimli şekilde uygulanabilir.

Vücut korumasına yönelik emniyet ışık bariyerleri hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

www.pilz.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers