www.endustriweb.com
BRADY

Taşınabilirlik daha da güçlendi

Brady Corporation’ın yeni M610, M611 ve M710 taşınabilir etiket yazıcıları, her türlü etiketleme işini istediğiniz zaman, istediğiniz yerden doğru şekilde tamamlamak için hız, çok yönlülük ve dayanıklılık sunar.


Taşınabilirlik daha da güçlendi

Brady’nin yeni taşınabilir yazıcıları, kullanıcıları maksimum düzeyde desteklemek için dahili klavye, bilgisayar ve akıllı telefon aracılığıyla sayısız seçenek sağlar. Bu tasarımlar, her türlü tanımlama işine uygun olacak şekilde çok çeşitli etiket malzemeleri, boyutları ve renkleri ile yazdırılabilir. Üç yazıcı da yüklenen malzemeyi anında algılar, otomatik kalibrasyona sahiptir ve etiket tasarımının farklı bir etiket boyut gerektirdiği durumlarda uyarı verir.

İşinizin gerekliliklerine göre çalışın
Brady’nin yeni yüksek kaliteli taşınabilir yazıcı yelpazesi sayesinde, etiketlerin nasıl oluşturulacağına kullanıcılar karar verir.

Yazıcılar, tüm klavye düzenlerinde mevcut olan dahili klavye ile çalıştırılabilen etiket tasarım sihirbazlarıyla donatılmıştır.

Alternatif olarak etiketler, bilgisayarda Brady Workstation ile tasarlanabilir, yazıcıda depolanabilir ve gerekirse Wi-Fi aracılığıyla yazıcıya gönderilebilir.

Yeni yazıcıların belki de en önemli özelliği, hepsinin kullanıcıya ait akıllı telefon ile çalıştırılabilmesidir. Bu özellikten yararlanabilmek için Brady’nin ücretsiz Ekspres Etiketler mobil uygulaması yüklenmelidir. Uygulama, yeni çıkan tüm akıllı telefon modelleriyle hemen hemen her etiket tasarımını kolay, pratik ve hızlı hâle getirir.

İşin gerekliliklerine bağlı olarak kullanıcılar, hassas biçimde önceden kesilmiş etiketlerle ya da yazdırma işleminden sonra otomatik olarak kesilebilen sürekli etiket malzemesine sahip rulolarla yazıcı sarf malzemelerini yükleyebilirler. Geniş kapsamlı yazdırma işleri için Brady, taşınabilir yazıcıların yüksek yazdırma hızını saniyede 76 mm’ye ulaşacak şekilde maksimize eden uyumlu büyük kutu rulolar da sunar.

İstediğiniz her yerde yüksek kaliteli etiketler oluşturun
Brady, genel amaçlı tanımlama malzemeleri ve belirli ortamlarda maksimum güvenilirlik için tasarlanmış son derece özel çözümler dahil binlerce yazıcı etiketi seçeneği sunar. Çok çeşitli etiket malzemeleri, boyutları ve renkleri sayesinde kullanıcılar, tek bir etiket yazıcısıyla neredeyse her şeyi net ve güvenilir biçimde tanımlama olanağından yararlanabilir.

M610, M611 ve M710 yazıcıların hepsi, hareket hâlinde ve yoğun iş yerlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu sağlam modeller, ara sıra meydana gelen çarpmalardan daha fazlasına dayanabilir. Tüm modeller 1,8 metreden düşmeye dayanıklıdır ve askeri sınıf darbe dayanıklılığına sahiptir. Kullanıcıların tam şarjda yaklaşık sürekli olarak 4500 etikete kadar yazdırmasına olanak tanıyan şarj edilebilir li-ION pille donatılmıştır.

İyileştirilmiş bir etiketleme deneyimi
Brady’nin yeni taşınabilir etiket yazıcılarının her biri, üstün etiketleme deneyimi sunan kusursuz bir tanımlama ortamı sağlar.

Binlerce özgün Brady etiket malzemesi yazıcıyla, kullanıcıya ait bilgisayarda Brady Workstation ile ve akıllı telefonda Ekspres Etiketler mobil uygulamasıyla otomatik olarak algılanır. Yazıcı, ayarlarını otomatik olarak uyarlar. Buna ek olarak, etiket tasarımı için Brady Workstation yazılımı ve Ekspres Etiketler mobil uygulaması, yüklenen ilgili malzemeyi anında değerlendirir. Böylece kullanıcılar hiçbir endişe duymadan tanımlama işlerinin sınırlarını zorlayabilir.

Etiket malzemesi, etiket yazıcısı ve etiket tasarım yazılımı arasında sorunsuz iletişim, etiketleri ilk seferde doğru şekilde oluşturmanıza, neredeyse hiç etiket kaybetmemenize ve hem ofiste hem sahada tanımlama işlerini hızlıca gerçekleştirmenize olanak tanır. Bu iletişim, önceden logo veya başka herhangi bir bilgi ile hazır baskısı oluşturulabilen, tamamen kişiselleştirilmiş özel etiket rulolarının hatasız şekilde yazdırılmasını da sağlar.

Brady’nin dünyanın dört bir yanına yayılan deneyimli distribütör ağı aracılığıyla kullanıma sunulan M610, M611 ve M710, yazıcıları dünyanın her yerinde birçok sektördeki işletmelerin etiketleme deneyimine yeni bir boyut kazandırmaya hazır.

Teknik hususlar hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen www.bradyeurope.com/portableprinters adresini ziyaret edin.


Taşınabilirlik daha da güçlendi

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers