www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco JS754 Stub Serisi, Sert Malzemelerin Frezelenmesi Sırasında Çok Amaçlılık ve Değer Sağlar

Seco JS754 Saplama Serisi parmak frezeler, işleme değerini en üst düzeye çıkarırken takım ömrünü %20 ila %40 artıran kısa kullanma mesafesi uzunluklarına sahiptir.


Seco JS754 Stub Serisi, Sert Malzemelerin Frezelenmesi Sırasında Çok Amaçlılık ve Değer Sağlar
Seco JS754 Stub Series End Mills

Dört ağızlı parmak freze, freze dönüşlü ve birden fazla görevi bir arada gerçekleştiren tezgahlar için tasarlanmıştır. Ayrıca yüksek performanslı işleme işin endüstride başarısı kanıtlanmış JS754 kesme geometrisiyle benzersiz HXT kaplamasını bir araya getirir. Bu tasarım, Seco JS754 serisini ISO M (paslanmaz çelik) ve S (ısıya dayanıklı süper alaşımlar ve titanyum) malzemeleri içeren zorlu uygulamalar için ideal hale getirir. JS754 Stub'ın daha kısa olması, ana veya alt fener millerinin yanı sıra freze kafaları ve takımlarla işleme yaparken takım tutarlılığını artırmak için mukavemet ve titreşim kontrolü sağlar.

Minimum boşluk ayarları için idealdir
CNC freze dönüşlü ve birden fazla görevi bir arada gerçekleştiren tezgahların çoğu, uzun parmak frezelerin kullanımına uygun olmayan sınırlı bir işleme erişim bölgesiyle tasarlanmıştır. JS754 Stub Serisinin kısa çıkıntı uzunlukları, bu tezgahların alt veya 2. fener millerinde daha az alan gerektirir. Bu parmak freze serisi, iş parçaları etrafında daha kolay manevra yapabilmek için hareket özgürlüğü sunarken bu tür dar çalışma alanlarında daha yüksek takım tutarlılığı sağlar. Bu da atölyelerin, daha kısa kurulum süresi ve iyileştirilmiş parça kalitesi de dahil olmak üzere freze dönüşlü ve birden fazla görevi bir arada gerçekleştiren tezgahlardan en iyi şekilde faydalanmalarına olanak tanır.

JS754 Stub serisi hem pah hem de köşe radyüsü konfigürasyonlarında 3 mm ila 16 mm çaplarında sunulur. Ayrıca silindirik ve Weldon saplarla mevcuttur.

SECO Tools'tan Rob Mulders, "Özellikle genel işleme ve havacılık olmak üzere tüm üretim alanlarında yüksek karışım/düşük hacim (HMLV) üretim ortamı, en yaygın şekilde freze dönüşlü ve birden fazla görevi bir arada gerçekleştiren makineler aracılığıyla elde edilen otomasyon ve verimliliğe olan ihtiyacı artırmaya devam ediyor. JS754 Stub Serisi, bu çok amaçlı makinelerin sağladığı tek kurulumlu parça üretiminde önemli esneklik sağlamaktadır," diyor.

Daha az parmak freze atığı
Daha kısa kesme uzunluğu sayesinde JS754 Stub parmak frezeler, frezenin tüm takım boyunca tamamen etkileşime girmesini sağlar. Bu, daha yüksek verimlilik ve sürdürülebilirlik için karbür atığının azaltılmasına yardımcı olan freze kenarı kullanımını en üst düzeye çıkarır.

Seco JS754 Stub Serisinin özellikleri ve teknik detayları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine danışın veya https://www.secotools.com/article/123679 adresini ziyaret edin.


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers