www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks, makine üreticilerinin makine sorunlarını kolayca algılamasını ve genel ekipman verimliliğini artırmasını sağlayan Ewon Talk2M Görselleştirme çözümünü piyasaya sürdü

Talk2M® Görselleştirme ile makine üreticileri, makine verilerini görselleştirmek, bildirimler ve raporlarla birleştirilmiş geçmiş verilerin tablolarını almak için hızlı ve uygun maliyetli bir yol elde ediyor. Bu kullanıma hazır IoT çözümü, makinelerle ilgili karar verme süreçlerini kolaylaştırıp iyileştiriyor.


Makine üreticilerinden daha büyük talepler

Endüstriyel makineler, kullanım ömürleri boyunca servise tabi tutulmalı ve desteklenmelidir, ancak müşterilerin destek beklentileri arttıkça bakım pahalı hale gelebilir ve makine kullanım dışı kalma süresi makine kullanıcıları arasında kabul edilemez hale gelir. Ayrıca makine üreticileri, servis teknisyenlerinin daha büyük hacimli makineleri yönetmesini de istemektedirler. Rekabetçi kalabilmek için ise makinelerini son teknoloji destek altyapısıyla geliştirmeleri gerekir.

Maliyeti arttırmadan artan müşteri tabanının kârından yararlanmanın anahtarı, makine performansı ve sağlığı hakkında tam bilgi sahibi olabilmektir. Makine üreticileri ve servis teknisyenleri, makinelerin içindeki değerli verileri görselleştirerek, verilen desteği iyileştirmek ve daha iyi kararlar almak için ihtiyaç duydukları bilgi ve içgörüleri elde eder.

Ewon® bulutunda yeni görselleştirme işlevi

Yeni Talk2M Görselleştirme işlevi, makine üreticilerinin trendleri incelemek, panolar oluşturmak, alarmlar kurmak ve müşterilerin makinelerinin herhangi bir yönüne kullanıcı kontrollü erişim sağlamak için makine verilerini kolayca görselleştirmelerini sağlar. Makine verileri, kanıtlanmış ve güvenilir endüstriyel bulut çözümü Ewon Talk2M'ye bağlanan bir Ewon Flexy ağ geçidi tarafından toplanır. Bugün itibariyle Talk2M üzerinden 400.000'den fazla makine birbirine bağlı durumda.

HMS Networks İş Birimi Ewon Ürün ve Pazarlama Direktörü Sébastien Thinnes, "Bu yeni görselleştirme işleviyle, makine üreticileri, işletmeleri küçük olsa bile gelişmiş, güvenli ve eksiksiz bir destek çözümüne sahip olabiliyor" diyor.
 
Yeni görselleştirme işlevi, Talk2M Pro'nun tüm kullanıcıları tarafından hiçbir ek ücret ödemeden kullanılabilir.


HMS Networks, makine üreticilerinin makine sorunlarını kolayca algılamasını ve genel ekipman verimliliğini artırmasını sağlayan Ewon Talk2M Görselleştirme çözümünü piyasaya sürdü
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers