www.endustriweb.com
HAIMER

İki önemli pazar lideri arasında imzalanan patent ve stratejik ortaklık anlaşması: HAIMER Safe-Lock™ sistemi ile OSG kesici takımlar

Nisan 2015’de, dönel kesici takımlar konusunda dünya lideri OSG Şirketler Grubu ve takım tutucu teknolojisinde pazar lideri olan Haimer GmbH arasında patent ve stratejik ortaklık anlaşması imzalanmıştır. OSG Şirketler Grubu, sahip oldukları parmak freze kesici takımlarını artık HAIMER Safe-Lock™ Sistemi ile birllikte de küresel pazara sunacaktır.

İki önemli pazar lideri arasında imzalanan patent ve stratejik ortaklık anlaşması: HAIMER Safe-Lock™ sistemi ile OSG kesici takımlar
B01_Haimer_OSG_Takımlar
Lisanslanmış partner olarak OSG, kesici takımlarını, çıkmaya karşı koruma sistemi olan Haimer’in patentli Safe-Lock™ sistemi ile sunmaya başlayacaktır.
Resim: OSG


Karbür frezelerde Japon market lideri olan OSG Şirketler Grubu, yüksek kaliteye sahip olan kesici takımlarını HAIMER Safe-Lock™ sistemi ile dünyaya sunmaya başlamıştır.

Eşsiz Safe-Lock™ dizaynına sahip kesici takımlar ve takım tutucular biraraya geldiklerinde, pozitif kilitleme mekanizması ile yüksek hassasiyetli, güçlü kenetlenmeyi sağlarlar . Bu sayede, dönel kesici takımların ağır kesme şartlarında dahi, oluşan karşı açı sayesinde tutucu içinde dönmesi veya takım tutucudan tamamen çıkması gibi durumlar önlenmektedir. Safe-Lock™ sisteminin yüksek eş-merkezliliği, mükemmel balans kalitesi ve simetrik geri çıkma korumasının birleşimi, titreşimsiz bir işleme süreci ile sonuçlanmaktadır. Bu sayede, frezeleme tutucularıyla veya veldon tutucularla karşılaştırıldığında, hepsinin önüne geçen daha verimli bir talaş kaldırma kabiliyeti elde edilmektedir.

OSG geçen birkaç aydan beri, takımların tutuculardan çıkma güvenliği için birçok farklı sistemi test etmektedir. Sadece Safe-Lock™ sistemi, yüksek teknoloji devi Japon şirketini ikna etmeyi başarabilmiştir. OSG Genel Merkezi’nde Teknik Genel Müdür ve Kuzey Amerika CEO’su olarak görev yapan Jiro Osawa, şunları ifade etmiştir: “Özel testlerimiz göstermiştir ki; parmak frezelerimizin Safe-Lock™ sistemi ile oluşan kombinasyonu, zor işlenebilen malzemelerde dahi yüksek devir ve yüksek ilerleme hızınlarına ulaşmayı sağlamaktadır. Bu durum müşterilerimize, işleme süreci boyunca yüksek güvenliğin yanı sıra, mevcut talaş kaldırma kapasitelerinde de önemli bir artış kazandırmaktadır. Safe-Lock™ sistemi ayrıca takım aşınması üzerinde de oldukça olumlu bir etkiye sahiptir.

29 ülkede 52 bayilik, 5,000 üzeri çalışan ve yıllık satış rakamı ortalama 1 Milyar Dolar ile faaliyet gösteren global bir kuruluş için, Jiro Osawa’nın belirttiği gibi oldukça önemli bir faktör daha vardır: “Alternatifleri ile karşılaştırıldığında Safe-Lock™ sistemi, kesin teknik üstünlüğüne ek olarak, dünya çapında yüksek rağbet gören ve farklı sıkma yöntemlerinde de uygulanabilen tek sistemdir. Global bir kuruluş olarak sadece Japonya’da değil, aynı zamanda faaliyet göstermekte olduğumuz Kuzey Amerika ve Avrupa’yı da göz önünde bulundurarak, Safe-Lock™ patent anlaşmasını imzalamaya ve bu sistemi dünyaca tanınmış takımlarımıza entegre etmeye karar verdik.” OSG, karbür parmak frezelerinin üretimini, kaplama tesislerinin ve yüksek teknolojili CNC taşlama makinalarının bulunduğu, Tokyo’nun güneydoğusunda kalan Toyokawa’da olan genel merkezinde gerçekleştirmektedir. Tüm bu üretim kabiliyetleri ile şirket, takımlarının yüksek kalitesini ve kolay ulaşılabilirliğini garanti edebilmektedir. Ayırca küresel üretim ağı sayesinde, yerel pazarların taleplerinin ve müşterilerin ihtiyaçlarının, hızlı teslimat, en yüksek servis ve destek hizmeti ile karşılanması mümkün kılınmaktadır.

Haimer Grubu Başkanı Andreas Haimer, işbirliği ile ilgili şunları söylemiştir: “Kaba ve ağır işlemelerde dünya çapında yaygın olarak kullanılan birçok farklı takım için Safe-Lock™ sistemini standart olarak sunmaktayız. Dünyadaki en büyük ve öncü takım üreticilerinden biri olan OSG Grup ile güçlü bir ortaklığa ulaştığımız için oldukça gururlu ve mutluyuz.”

İlk olarak 2007’de piyasaya sürülmesinden bu yana, Safe-Lock™ sistemi başarılı bir şekilde geliştirilmiş ve birçok uluslararası müşterinin ilgisini çekmiştir. Sadece geçen yıl büyüme oranı bir önceki yıldan 4 kat daha fazla olmuştur. Bu sıçramadan, takımın tutucudan çıkmasına karşı korunmanın sadece standart havacılık uygulamalarıyla kısıtlı olmadığını, maaliyet ve süreleri düşürme hedefindeki hertürlü tipik frezeleme işleminde de kullanıldığını görebilmekteyiz.

İki önemli pazar lideri arasında imzalanan patent ve stratejik ortaklık anlaşması: HAIMER Safe-Lock™ sistemi ile OSG kesici takımlar
B02_Haimer_OSG_Safe-Lock™
HAIMER’in Safe-Lock™ Sistemi, dönel kesici takımlar için entegre edilmiş, sürtünme etkisi ve formlu kilitleme yapısıyla, takımın tutucudan çıkmasına karşı koruma sistemidir. Prosesin güvenliğini arttıran, daha yüksek talaş kaldırma kabiliyeti sağlayan ve diğer geleneksel takım sıkma sistemlerinden önemli ölçüde çok daha iyi sonuç veren bir sistemdir.
Resim: Haimer

 
İki önemli pazar lideri arasında imzalanan patent ve stratejik ortaklık anlaşması: HAIMER Safe-Lock™ sistemi ile OSG kesici takımlar
B03_Haimer_OSG_Andreas_Haimer
Haimer Grup Başkanı Andreas Haimer işbirliği ile ilgili şunları belirtmiştir: “Dünyadaki en büyük ve öncü takım üreticilerinden biri olan OSG Grup ile güçlü bir ortaklığa ulaştığımız için oldukça gururlu ve mutluyuz.”
Resim: Haimer
İki önemli pazar lideri arasında imzalanan patent ve stratejik ortaklık anlaşması: HAIMER Safe-Lock™ sistemi ile OSG kesici takımlar
B04_Haimer_OSG_Jiro_Osawa
OSG Genel Merkezi, Teknik Genel Müdürü ve Kuzey Amerika CEO’su Jiro Osawa, Safe-Lock™ hakkındaki düşüncelerini şu şekilde açıklamaktadır: Alternatifleri ile karşılaştırıldığında Safe-Lock™ sistemi, kesin teknik üstünlüğüne ek olarak, dünya çapında yüksek rağbet gören ve farklı sıkma yöntemlerinde de uygulanabilen tek sistemdir.”
Resim: OSG

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers