www.endustriweb.com
Parker News

Parker, 2022 ticaret fuarında (bauma 2022) daha yeşil bir gelecek tasarlıyor

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, "Daha yeşil bir geleceği projelendirme ve tasarlama" temasıyla, en önemli teknolojilerini içeren bir portföyü sergilemek üzere Bauma 2022'de olacak.

Parker, 2022 ticaret fuarında (bauma 2022) daha yeşil bir gelecek tasarlıyor

Salon A4’teki, hareket ve kontrol teknolojilerinde önemli bir konuma sahip Parker için ayrılan 215 no’lu stantta hafta boyunca elektrifikasyon, hidrojen teknolojileri ve malzeme bilimi, IoT, alternatif yakıt dağıtım sistemleri, motor ve hidrolik filtrasyon konuları dâhil pek çok konuyu kapsayan 15'ten fazla konuşma yapacak şirket uzmanlarına ayrılmış bir alan olacak.

Şirket; inşaat ve madencilik sektörleri için çeşitli çözümler sunacak. Ziyaretçiler yeni ürünleri keşfedebilecek; ürünlerin teknik özellikleri, özellikleri ve avantajları hakkında bilgi edinebilecek.

“Önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek ticaret fuarında Parker'ın çığır açan yeniliklerini sergileyeceğimiz için heyecan duyuyoruz. Dha yeşil bir gelecek için en son mühendislik buluşlarımızı tanıtmak ve endüstrinin verim artışı ve kârlı sürdürülebilirlik gibi büyük sorunlarının üstesinden gelmesine yardımcı olmak için bu fuarın mükemmel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Fuarda, araç elektrifikasyonunu ve dijitalleşmesini sağlayan, karbon emisyonlarını azaltan ve dizelle çalışan platformları biyodizel veya hidrojen gibi alternatif yakıtlara dönüştüren ve bunların hepsini en zorlu çevre koşullarında güvenilir ve emniyetli bir şekilde gerçekleştiren optimize edilmiş çözümler sergileyeceğiz”
Parker'da Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Başkanı olan Joachim Guhe.

Parker bu yıl, inşaat ve madenciliğin gelecekteki gelişimi için çok önemli olan ve bauma 2022 fuarının iki ana teması olan sürdürülebilirlik ve dijitalleşme ile yakından bağlantılı dört konuyu ele alacak:

  • Alternatif yakıtlar ve hidrojen yoluyla enerji gelişimini desteklemek,
  • Elektrifikasyon ve karbonsuz inşaat yöntemleriyle karbon nötrlüğünü sağlamak,
  • Güvenilirliği, güvenliği ve verimi artırmak için dijitalleşme, IoT 4.0 ve otomasyona geçiş yapmak,
  • Özellikle madencilik ve inşaat gibi zorlu koşullarda güvenilirliği ve verimi artırmak.

Parker'ın bauma fuar haftasının ilk etkinliklerinden biri, 20 Ekim'de yapılacak “bauma Özel” Uzman Görüşleri konuşmasında, Parker Motion Systems Group İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Paul Horvat ve Parker Motion Technology Center Başkan Yardımcısı Shawn Horner yer alacak.

Parker'ın bauma 2022'deki etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Bauma 2022 (parker.com) sayfasını ziyaret edin. Parker'ın bauma 2022 online platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://parker.kubikconnects.com/offroadmachinery2022/home sayfasını ziyaret edin. Ziyaretçiler, Parker standında kaydedilen seçkin sunumları izleyebilecek ve öne çıkan ürün çözümleri hakkında bilgilere erişebilecek.

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers