www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

PROFINET 2.31 için onaylanan Anybus® CompactCom™ 40 serisi

HMS Industrial Networks firmasının yeni Anybus CompactCom 40 serisi PROFINET 2.31 sürümü onayından geçerek en yüksek uygunluk sınıfı (C) ve en yüksek net yük sınıfıyla (III) kullanım için onaylanmıştır.

PROFINET 2.31 için onaylanan Anybus® CompactCom™ 40 serisi
Anybus CompactCom 40 serisi endüstriyel cihazlara özellikle endüstriyel Ethernet odaklı çoklu ağ bağlantısı sunmaktadır. Özellikle yüksek performans gerekliliğine sahip üst düzey endüstriyel uygulamalar için uygundur ve çip, kalıp ve modül formatlarında mevcuttur.

PROFINET için 40 serisi çözümü, sunucu cihaz ile PROFINET arasında çok hızlı iletişime olanak sağlar (süreç veri gecikmesi modül üzerinden 15/s'den azdır) ve PROFINET RT Sınıfı 1 ve 3'ü destekler.

Entegre PROFINET IRT Ethernet anahtarıyla gelir ve MRP (Medya Artıklık Protokolü), Saatle Eşzamanlı İşletim, Hızlı Başlatma ve PROFIenerji gibi PROFINET fonksiyonlarını destekler. CompactCom ayrıca PROFIsafe iletişimine olanak sağlayan siyah bir kanal ara yüzüyle donatılmıştır. IXXAT Safe T100 güvenlik modülüyle birlikte kullanıldığında, HMS bu sayede fonksiyonel güvenlik için komple bir iletişim çözümü sunabilir.

Endüstriyel Nesnelerin İnterneti Uygulaması için Hazır
Gelişmiş PROFINET fonksiyonelliğini desteklemenin yanı sıra, CompactCom 40 serisi ayrıca kullanıcılara PROFINET gerçek zamanlı fonksiyonlarıyla eşzamanlı olarak çalışan güçlü BT fonksiyonları sağlar. BT fonksiyonları arasında örneğin 1500 bayta kadar komple bir Ethernet karesi gönderme imkanı sağlayan bir soket ara yüzü, dahili internet sayfaları, dosya sistemi ve FTP aracılığıyla aygıt yazılım yükseltimi vb. yer almaktadır.

40 serisi ayrıca ürüne karşıdan yüklenecek yetkilendirilmemiş bir yazılımı önlemek üzere zorunlu yazılım imzaları, yasadışı çoğaltmayı önlemek için şifreleme gibi güvenlik fonksiyonlarıyla gelmektedir.

CompactCom PROFINET standart bakır kablo ve fiber optik olarak mevcuttur.

PROFINET 2.31'i önce kullanan ürün
HMS tümleşik ürünler Ürün Grubu Müdürü Leif Malmberg şunları paylaşıyor: "CompactCom 40 serisinin en yeni PROFINET standartlarına uygun olması, PROFINET bağlantılarında ön planda olmaya devam ettiğimizi göstermektedir. PROFINET endüstriyel cihazlar üzerine çok yüksek talepler yükleyen ileri gelişmiş bir ağdır, bu da CompactCom 40 serisinin PI'nin en yeni taleplerini karşıladığının önemli bir kanıtıdır." (PI=PROFIBUS ve PROFINET International)

Bir geliştirme projesi tüm diğer ağlara erişim sağlıyor
Kullanıcılar CompactCom 40 serisini uygulayarak EtherCAT, POWERLINK, EtherNet/IP, Modbus-TCP, CC-Link, PROFINET ve PROFIBUS'a bağlanabiliyor. 2014 yılında piyasaya arz edildiğinden beri 40 serisi teknolojisi ağ kuruluşlarınca değerlendirilmiş ve onaylanmıştır. Dolayısıyla Anybus CompactCom 40 serisini uygulayan cihaz üreticileri önceden onaylanmış bir ağ ara yüzüne sahip olacak ve bu da ürünlerinin onay sürecini hızlandıracaktır.

http://tekinfo.link/r562080855

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers