www.endustriweb.com
Bonfiglioli

COMER INDUSTRIES VE BONFIGLIOLI RIDUTTORI: RAKİP PİYASA LİDERLERİ ARASINDA TARİHİ SÖZLEŞME

1 Ocak 2015'ten itibaren Bonfiglioli Riduttori, elektrikli teker motoru ve planet palet ve teker motoru ürün serilerini Comer Industries firmasından alacak. Bonfiglioli Riduttori ve Comer Industries güç aktarım sistemi tasarım ve üretimi sektörünün liderleri olarak her iki firmanın da uzun vadeli stratejik hedeflerine ulaşmasına olanak sağlayacak tarihi bir anlaşmanın duyurusunu yaptı.

COMER INDUSTRIES VE BONFIGLIOLI RIDUTTORI: RAKİP PİYASA LİDERLERİ ARASINDA TARİHİ SÖZLEŞME
1 Ocak 2015 tarihinden başlayarak Comer Industries elektrikli teker motoru (elektrikli palet ve teker) ve planet palet ve teker motoru ürün serilerini Bonfiglioli Riduttori'ye devredecek. Bu iki ürün serisinin devredilmesi Comer Industries firmasının işgücünü etkilemeyecek, çünkü sözleşmede kaynakların devredilmesi yer almıyor.

Bonfiglioli açısından bu alım kendi planet palet ve teker motorları gamını genişletmek, piyasada mesafe katetmek ve özellikle malzeme elleçleme sektöründe sunduğu elektromobilite çözümlerini genişletmek için olağanüstü bir fırsat niteliği taşıyor. Comer Industries endüstriyel (inşaat, ormancılık, enerji ve sabit tesislere yönelik makineler) ve tarım sektörü uygulamalarına yönelik temel ürün serilerine odaklanarak kaynaklarını bu yönde optimize edebilecek.

İşletmelerin faaliyette bulunduğu ve giderek daha uç noktalarda rekabetle karşı karşıya olan yapısal koşullarda yapılan önemli değişikliklerin ön plana çıktığı küresel bir durumda sürekli büyüme için stratejik vizyon ve sinerji oluşturabilme kilit öneme sahip oluyor. Tarihsel olarak rekabet eden iki firma arasındaki bu işbirliği, uzun vadeli vizyonu olan üstün işletmelerin ilgili referans piyasalarında kendi rekabet güçlerini geliştiren ortaklıklar yoluyla tüm kaynaklarını sistematik olarak kullanabileceğini ortaya koyuyor.

31.12.2013 
itibariyle 
340 milyon Euro ciro ve 1.367 çalışanıyla Comer Industries dünya çapında büyük tarım, endüstriyel ve enerji uygulaması makineleri üreticilerine yönelik güç aktarımı ileri mühendislik sistemleri ve mekatronik çözümleri tasarımı ve üretiminde global bir liderdir. İnternet sitesi: www.comerindustries.com

31.12.2013 
itibariyle 
614 milyon Euro ciro ve 3.335 çalışanıyla Bonfiglioli Riduttori güç aktarımı, mekatronik, elektromobilite ve yenilenebilir enerji sektörlerinde dinamik, sorumluluk sahibi, hızlı ve müşteri odaklı hizmet yoluyla dünya çapında paylaşımlı sürdürülebilir gelişimi destekleyen dünya çapında bir liderdir. İnternet sitesi: www.bonfiglioli.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers