www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Helisel SN8-13 Frezeleme Sistemi, Kenar Başına Daha Düşük Maliyetle Performans Sağlıyor

Yeni Seco Helisel SN8-13 frezeleme sistemi, kenar başına verimliliği artırır, maliyeti önemli ölçüde düşüren sekiz kesme kenarlı çift taraflı helis uçlara sahiptir. Kanal açma, yan frezeleme ve helisel kaba frezeleme de üreticilerin daha düşük parça fiyatlarına yönelik müşteri talebini sağlar.

I
SO P, M, K ve S malzemelerini içeren zorlu uygulamalar için üretilen kesiciler; sol veya sağ yönlü helisler, yarım veya tam etkili diş seçenekleri, uzun takım ömrü ve maksimum talaş boşaltma için iki ön uç ve birçok yarıçap seçeneği sağlayan, uygulamaya özel alt aile tasarımları sunar. Güvenilir ve kullanıcı dostu Helical SN8-13 ayrıca ön ve helis uçlarının hatalı indekslenmesini ortadan kaldırarak operatör hatasını azaltır.

Seco Tools Helisel Frezeleme Küresel Ürün Müdürü Benoît Patriarca, "Fiyat indirimlerine yönelik talep devam ediyor ve mağazaları, parça kalitesini ve kar marjlarını korurken mümkün olan her yerde üretim operasyonlarından tasarruf etmeye zorluyor" dedi. Helisel SN8-13 sisteminin tasarımı, yüksek performanslı kesici uç geometrileri ve kaliteleri ile birleştiğinde, tüm bu hedeflere tek bir takımla ulaşabilirler."

Uç endeksleme için ideal
Yanlış şekilde endekslenen uçlar tezgahın çalışmamasına, kalite sorunlarına ve hurdaya neden olabilir. Hata riskini ortadan kaldırmak için SN8-13 frezeleme sistemi frezeleri, özellikle deneyimsiz operatörler için ön ve helis uçlarının montajını kolay ve güvenli hale getirmek üzere özel olarak tasarlanmıştır.

Ekonomik alternatif
50 mm'den (2 inç) 100 mm'ye (3 inç) kadar kesim derinlikleri için frezeleme ürünlerine ekonomik bir alternatif olarak Seco, kendi SN13 helis uçları ile üretilmiş çeşitli alt ailelerde Helical SN8-13'ü sunar. Bu alt aileler şunları içerir:

  •  R217/220.82: standart kullanım için XO16 giriş ucu
  •  R217/220.82-H: Ağır işleme uygulamaları için AC15 giriş ucu
  •  R217/220.81: Düşük güç durumları için AC15 giriş ucu
  •  R217/220.81-K: Zayıf fikstür durumları için AC15 giriş ucu

Ürün yelpazesi, standart tutucuların çoğunun yanı sıra Seco Weldon, Weldon ve Capto arayüzlerine uyan göbek tipi bağlantılarla tasarlanmıştır.

Seco Yüksek İlerlemeli SP frezeleme takımlarının özellikleri ve teknik detayları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine danışın veya www.secotools.com/milling adresini ziyaret edin.

The article on our site: https://www.secotools.com/article/122642


Seco Helisel SN8-13 Frezeleme Sistemi, Kenar Başına Daha Düşük Maliyetle Performans Sağlıyor
Seco Helical SN8-13 Milling System

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers