www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco'nun yeni Yüksek İlerlemeli SP Frezeleme Sistemleri ile Zorlu Uygulamaların Üstesinden Kolayca Gelin

Sert çelikler, paslanmaz çelikler, süper alaşımlar ve titanyum gibi zorlu malzemelerin frezelenmesi, işleme maliyetlerini artırıp beklenmedik çalışmama sürelerini beraberinde getiren kenarda talaş birikmesine veya çentikli kenarlara ve kırılan uçlara neden olur.


Takım envanterlerini azaltın
Çok amaçlı bir Yüksek İlerlemeli SP takımı, çok çeşitli yüksek ilerlemeli frezeleme operasyonları ve malzemeleri için kullanılabilir. Takım, takım envanterlerini daha da azaltmak için kopya frezeleme, yokuş frezeleme, cep boşaltma, yüzey frezeleme ve dalma kesme gibi operasyonları optimize eder. Kullanıcılar, çeşitli işleme stratejilerini ve parça malzemelerini uygulamak için çok sayıda takım arasında değişiklik yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak frezeleme performansını en üst düzeye çıkarır.

Seco Tools Global Yüksek İlerlemeli Frezeleme Ürün Müdürü Benoît Patriarca şöyle diyor: "Erken takım aşınması iş maliyetlerini artırır ve üretim süresini uzatan beklenmedik makine arıza sürelerine yol açar. Yüksek İlerlemeli SP sisteminin optimize edilmiş giriş açılarıyla özel kesme geometrileri ve kalitelerinin bir araya getirilmesi, iş teslim sürelerini kısaltmak için daha hızlı işlemeye olanak tanırken, aynı zamanda üstün bir fiyat-performans oranı da sağlar."

Çalışılmayan süreyi ve ıskartaya çıkan parçaları önleyin
Kullanım kolaylığı için tasarlanmış sağlam Yüksek İlerlemeli SP frezeleme takımları; operatör hatalarını, beklenmedik makine çalışmama sürelerini ve ıskartaya çıkan parçaları önleyen basit ve güvenli, sağlam uç indeksleme sağlar. Ayrıca kullanıcılar, Seco veri matrisi kodu taraması aracılığıyla ürün bilgilerine hızla erişebilir.

Seco, çok çeşitli Yüksek İlerlemeli SP takım boyutları sunar. Ürün çeşitleri arasında şunlar bulunur:

  •  SP10: iki geometri, 10 kalite düzeyi, 32 - 63 mm arası çap + inç eş değerleri
  •  SP14: iki geometri, 10 kalite düzeyi, 50 - 100 mm arası çap + inç eş değerleri
  •  SP18: iki geometri, 10 kalite düzeyi, 63 - 160 mm arası çap + inç eş değerleri

Seco Yüksek İlerlemeli SP frezeleme takımlarının özellikleri ve teknik detayları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine danışın veya www.secotools.com/milling adresini ziyaret edin.

###


Seco'nun yeni Yüksek İlerlemeli SP Frezeleme Sistemleri ile Zorlu Uygulamaların Üstesinden Kolayca Gelin
Seco High Feed SP Milling Systems


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers