www.endustriweb.com
Parker News

Parker Hannifin'den Hidrojen Uygulamalarına Yönelik Yeni Parker SensoControl Basınç Sensörü SCP04

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, hidrojen uygulamaları için yeni SensoControl® SCP04 basınç sensörünün piyasaya çıkışını duyuruyor.

Parker Hannifin'den Hidrojen Uygulamalarına Yönelik Yeni Parker SensoControl Basınç Sensörü SCP04

Parker, bu son gelişme ile, yeni pazarlar ve gelecekteki uygulamalar için ürün tasarlamaya yönelik stratejisini sürdürüyor. Hidrojen; kamyonlardan otobüslere, trenlerden deniz taşıtlarına kadar her tür ulaşım ekipmanında giderek daha sık kullanılmaktadır. Hidrojenin üretimini, taşınmasını, yakıt ikmalini ve depolanmasını sağlamak üzere yeni ürünlere ve çözümlere ihtiyaç duyulmaktadır. Parker'ın SCP04 basınç sensörü, tüm hidrojen kullanım döngüsünde kimyasal ve fiziksel gereklilikleri karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu noktada sensör, özellikle çok çeşitli sistem konnektörlerine uyacak şekilde tasarlanan farklı dişleri sayesinde esneklik sağlar.

SCP04, yüksek basınç direnci sunar ve dijital olarak kalibre edilmiş piezodirençli bir ölçüm hücresi olarak, 4 bardan 1.000 bara kadar olan basınçları algılar. Özel olarak birleştirilen bağlantı; düşük sıcaklıklara, darbelere veya titreşimlere dayanması sayesinde özellikle en zorlu ortamlara uygun sağlamlıktadır.

Monolitik tasarım, dâhilî keçelere olan ihtiyacı ve malzeme yorgunluğundan kaynaklanan sızıntıları ortadan kaldırır. SCP04'te basınçlı transfer akışkanı ve büyük, basınçlı alanlar yoktur. Ayrıca vakum geçirmez ve elastomer içermez. Proses bağlantıları, hidrojen uygulamalarının gerekliliklerini karşılayacak şekilde contasız olarak tasarlanmıştır.

SCP04'ün 316L paslanmaz çelikten yapılmış sağlam yapısı ve düşük geçirgenliği, geniş bir medya direnci sağlar ve metalin iyonize hidrojenle kırılganlaşmasını önler. Sensör, bunun yanı sıra, mevcut farklı konnektörlerle olan üstün uyumluluğu sayesinde ileri düzeyde bağlantı olanağı sunar ve çeşitli çıkış sinyalleriyle yapılandırılabilir.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://ph.parker.com/tr/tr/pressure-transmitter-scp04

www.parker.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers