www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco ve İş Ortakları İlk Hibrit Havacılık İnovasyon Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor

Seco ve teknik iş ortakları, şirketin 28 Eylül 2022 Çarşamba günü düzenlenecek olan ilk hibrit (fiziksel ve sanal) Inspiration Through Innovation (ITI - Yenilikten İlham Alınan Veren İlhamYenilikler) etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlik; işleme gösterimleri, ilham verici bir seminer programı ve profesyonel bağlantı kurma fırsatlarıyla birlikte havacılık üretim segmentine odaklanacak.

Seco ve İş Ortakları İlk Hibrit Havacılık İnovasyon Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor


Fiziksel ve sanal etkinlik
Etkinliğin etkileşimli oturumları canlı bir kitleye sunulacak ve etkinliğin web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Sahadaki katılımcılar sunum yapan kişilerle şahsen tanışma, iş ortaklarıyla profesyonel bağlantı kurma ve canlı işleme gösterimlerini görme fırsatına sahip olacak. Buna ek olarak, kaydedilen tüm oturumlar, etkinlikten sonra talep üzerine tüm katılımcılara sunulacak.

Katılımcılar, inovasyon arayışında işbirliğinin değerini bu kez özellikle havacılık sektöründeki üretim alanında gösteren ITI etkinliklerinden değerli görüşler ve öğrenimler elde eder.

İlham veren program

  •  Aero ITI 2022'de gösterilen işbirliğine dayalı işleme gösterimleri şunları içerecektir:
  •  Inconel jet motor kompresörü diskinde elektrikli katman kesme ve makine üzerinde raybalama
  •  Bir Inconel türbin diski WAAM'si (tel ark katkı maddesi üretimi) ve parçayı tamamlamak için kullanılan katkı maddesi üretimi
  •  Yığın halindeki kompozitlerde otomatik delik oluşturma, agresif yapısal işleme ve alüminyum A çerçeveli işleme için tekrar gerektirmeyen yaklaşım gibi devam eden projelerdeki öne çıkan noktalar.
  •  Teknik iş ortakları, havacılık üretim segmentinin karşılaştığı çeşitli konular ve zorluklar hakkında ilham verici canlı tartışmalar ve seminerler paylaşacaklar. Örneğin:
  •  Sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen iş ortaklıkları
  •  Süper alaşımlarda işleme fiziği
  •  CFRP ve yığın halindeki kompozitler gibi zor malzemelerde verimli işleme
  •  Veri, dijitalleşme, izlenebilirlik ve otomasyonda değer bulma

Seco Tools Havacılık Bölümü Global İş Geliştirme Müdürü Jon Shipley, "İş ortaklıkları bir yolculuktur," diyor ve şöyle devam ediyor: "Ortak bir hedefe ulaşmak için birlikte çalışarak zaman içinde inşa edilir. ITI ve İnovasyon Merkezi ile müşterilerimizin karşılaştıkları gerçek zorluklara işbirliğine dayalı çözümler getirmek için eski ve yeni iş ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz. Tanışma, profesyonel bağlantı kurma ve öğrenmenin yanı sıra bizimle ve iş ortaklarımızla birlikte büyümek üzere sizi İnovasyon Merkezi'nde tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz."

Daha fazla öğrenme
Seco, havacılık sektöründeki üreticileri daha fazla desteklemek amacıyla, pilon ve türbin diski gibi gerçek hayattaki havacılık komponentlerine yönelik teknik ve eğitimsel içerikleri piyasaya sürdü. Seco web sitesini ziyaret edenler; podcast'ler, videolar ve diğer içerikler aracılığıyla havacılık üretim sektörüne yön veren son teknolojiler, trendler ve kişiler hakkında bilgi edinecektir.

Dünya çapındaki üreticilerin kaydolmaları ve sahadan veya canlı yayın aracılığıyla katılmaları ya da etkinlikten sonra etkinlik oturum kayıtlarını istek üzerine izlemeleri teşvik edilir. Daha fazla bilgi almak ve Havacılığa yönelik ITI 2022'ye kaydolmak için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://event.secotools.com/aeroiti2022

ITI'ye kayıt yaptıran kişilerin aynı zamanda secotools.com adresi üzerinden daha fazla özel havacılık içeriğine doğrudan erişimi olacaktır.

Seco ve teknik iş ortakları, Kasım 2022'de Almanya'da otomotiv üretimine odaklanan bir ITI etkinliğine ev sahipliği yapacaklar.

İşbirliklerinden öğrenilen değerli dersler
Seco global iş ortakları ağından faydalanan Inspiration through Innovation, sorun çözme olanaklarını keşfedebilmek için şirket içi uzmanlığı ve şirket dışı bilgileri bir araya getirir. ITI etkinlikleri sırasında katılımcılar bu yenilikçi iş ortaklıklarının sonuçlarını deneyimler ve işbirliğinin işletmelerini ileriye taşıyacak çözümleri bulmasına nasıl yardımcı olabileceğini keşfeder. Bu iş birlikçi yaklaşım, çeşitli üretim sektörü segmentlerinde bulunan mevcut sorunları çözer.

www.secotools.com/Seco-and-Partners-to-Host-First-Hybrid-Aerospace-Innovation-Event-2022



Seco ve İş Ortakları İlk Hibrit Havacılık İnovasyon Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor
Airplane in the sky

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers