www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco X-Head Hızlı Değiştirilebilir Freze Kafası Sistemi ile Çok Amaçlılık Elde Ederek Maliyetlerinizi Azaltın

Seco, üreticilere çok amaçlılık ve yüksek değer sağlamak için yeni X-Head hızlı değiştirilebilir freze kafası sistemini piyasaya sürdü. Bu sSistem sayesinde kullanıcılar; üretim maliyetlerini ve takım envanterlerini azaltırken, frezeleme operasyonlarını optimize etmek için çeşitli solid karbür frezeleme geometrileri ve tipleri arasında hızlı ve kolay bir şekilde geçiş yapabilir.


Anahtar dönüşüyle hızlı ve kolay takım değişiklikleri
Freze kafaları daha çok amaçlı kullanım için çeşitli sap uzunluklarına monte edilir, çeşitli kullanım boyları için kısa ve uzun boy erişim kabiliyeti sunar. Kafa değişiklikleri için yalnızca basit bir anahtar dönüşü gerekir; bu da frezeyi değiştirmek için tutucuyu tezgahtan çıkarma ihtiyacını ortadan kaldırır. 50 mikron içinde değişim doğruluğu sağlayan güvenli ve güvenilir bağlantı sayesinde kullanıcıların takım uzunluklarını sıfırlama ihtiyacı da ortadan kalkar.

Tek bir takım her şeyi frezeler
Seco Solid Frezeleme Ürün Müdürü Gary Meyers'a göre, atölyelerin genellikle bir iş parçasında farklı özellikler işlemek için çok sayıda farklı parmak frezesi ve tutucu satın alması gerekiyor; bu da projenin maliyetini yükseltiyor. Meyers "Seco X-Head hızlı değiştirilebilir freze kafası sistemi, çeşitli geometri ve tiplerle farklı işleme ihtiyaçlarına uyum sağlıyor, hem de ek tutucu olmadan." diyor.

194 çeşit mevcut kesme kafası ile kullanıcılar, birden fazla operasyon için farklı frezeler arasında ve ayrıca belirli yüksek performanslı, çok amaçlı yüksek performanslı ve evrensel tip geometriler arasında seçim yapabilir. Seco, kafalar ve saplar için metrik ve inç cinsinden ürünler de sunar.

Yeni X-Head sisteminin özellikleri ve teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi için www.secotools.com adresindeki freze kafası sistemleri sayfasını ziyaret edin.


Seco X-Head Hızlı Değiştirilebilir Freze Kafası Sistemi ile Çok Amaçlılık Elde Ederek Maliyetlerinizi Azaltın
X-Head Quick-Change Milling Head System

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers