www.endustriweb.com
Dormer Pramet

Dormer Pramet, Çek Cumhuriyeti üretim birimini genişletecek

Dormer Pramet, Šumperk üretim tesisini yeni 4.500 m2 ile genişletiyor binanın 2023'te tamamlanması planlanıyor.

Dormer Pramet, Çek Cumhuriyeti üretim birimini genişletecek

Yeni salon, iki katlı bir alan ve eklentiler, üretimi büyük ölçüde artıracak ve yükseltme için alan sağlayacak ekleri içerecek.


Dormer Pramet, Çek Cumhuriyeti üretim birimini genişletecek

Çek Cumhuriyeti sahasındaki mevcut üretim ekipmanlarının geliştirilmesi için de imkan sağlayacak. Bu haber aynı zamanda,1951'den beri kesici takım üreten değiştirilebilir uçlar üretim biriminin 70. yıl dönümüne denk geliyor.

Otomasyon ve robotizasyondaki yenilikler, gelecekteki talepleri karşılamak için geliştirme kapsamında planlanmaktadır. Otomasyonun kullanılması, endekslenebilir üretimle ilgili süreçleri kolaylaştırmaya ve tesis genelinde üretimi artırmaya yardımcı olacaktır.

Çevreyi göz önünde bulundurarak, Šumperk tesisinin sürdürülebilirliğini de geliştiriyoruz. Şirket hedefimiz, 2030 yılına kadar küresel olarak CO2 emisyonlarını %50 azaltmak ve %90 geri dönüştürülebilirlik elde etmektir.

Yeni salon, güneş enerjisi sağlamak ve karbon emisyonlarını azaltmak için çatıya monte edilen fotovoltaik panelleri kullanacak. Geri dönüştürülebilir malzemelerin geri kazanılmasını artırmak için iyileştirilmiş sıralama da dahil olmak üzere atık yönetim kapasitesinin yükseltilmesi için ek planlar vardır.

Dormer Pramet Çek Cumhuriyeti turunu görmek için bizimle gelin


Dormer Pramet, Çek Cumhuriyeti üretim birimini genişletecek

70. yıldönümünü kutlamak için Šumperk tesisini sanal olarak gezilebilecek hale getirdik. İnteraktif araç aracılığıyla, değiştirilebilir kesici uç imalatında yer alan üretim, paketleme ve Ar-Ge'nin çeşitli aşamalarını görebilirsiniz.

Tura şuradan başlayın: https://dpsumperk.site.

Dormer Pramet hakkında daha fazla bilgi için www.dormerpramet.com adresini ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers