www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tezgah İzleme, Üretim Verimliliğini En Üst Düzeye Çıkarır

Üreticilerin verimliliklerini iyileştirebilmeleri için verimsiz zamanın nedenlerini ölçmeleri ve belirlemeleri gerekir. Seco'nun sunduğu Tezgah İzleme özelliği, üreticilere yalnızca üretim verimliliğini yönetmek için değil, aynı zamanda çıktı hacmini ve ürün kalitesini de artırmak için ihtiyaç duydukları veri odaklı bilgileri sağlar.


Darboğazları ortadan kaldırın ve OEE'yi artırın
Gözetimli ve gözetimsiz olmak üzere tüm vardiyalardaki işleme operasyonları hakkında ayrıntılı bilgiler, üreticilerin Genel Ekipman Etkinliğini (OEE) takip etmelerini ve daha iyi planlama, programlama ve iletişim için operasyonlarda sürekli iyileştirmeler yapabilmelerini kolaylaştırır. Genel olarak, bu verilere dayalı bilgiler, iş akışının iyileştirilmesini engelleyen üretim sorunlarının gerçek temel nedenlerini ortaya çıkarır.

Tesis genelinde uygun maliyetli veri toplama
Gerçek zamanlı üretim verilerine sınırlı erişim, bir üreticinin bireysel uygulamalara, tezgahlara, hücrelere ve genel üretim iş akışına verdiği tepkiyi yavaşlatır. Düşük giriş maliyeti ile Seco Tezgah İzleme özelliği, veri odaklı akıllı üretime dayalı olarak atölyeden üst yönetime kadar gelişmiş iletişim sağlar.

Gerçek zamanlı gösterge panolarındaki renk kodlu metrikler, üreticilere verimliliği artırmak için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlar. Ayrıca çalışanlar da görüşlerini ve gözlemlerini kolayca ekleyebilir, tezgah arıza sürelerini kategorize edebilir ve sorunları bağlama konusunda yardımcı olabilir. Sınıfının en iyisi olan bu hizmet çözümleri, özel bir teknoloji ürünü yazılım sağlayıcılar ağı ve Machine Metrics gibi teknoloji ortaklarıyla yapılmış ortaklıklar aracılığıyla sunulur.

Gerçek dünya çözümleri
Seco, müşterilere yalnızca üretim süreçlerinden bilgi toplayan veri toplama çözümleri sunmak yerine güçlü bir çözüm portföyü sunar. Üretim verimliliğini sınırlayan her zorluk için Seco, müşterilerle iş ortaklığı içinde çözümler oluşturmak üzere onlarca yıllık üretim uzmanlığından elde edilen, tekrarlanmayan sürekli bilgi akışından yararlanır.

Veriler ve analizler üreticiler için değerli olsa da bu araçlar, çalışanların teknik eğitiminden takımkullanımını iyileştirmeye kadar her şeyi ele alan daha geniş Seco destek seçenekleri kapsamında daha da büyük önem kazanmaktadır. Sürekli gelişim için müşteriyle kurduğumuz bir ortaklık aracılığıyla büyük resme yaptığımız vurgu, iş birliğini ve tezgah kapasitesini tam olarak anlamayı teşvik ediyor.

###


Seco Tezgah İzleme, Üretim Verimliliğini En Üst Düzeye Çıkarır

Seco Machine Monitoring

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers