www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Frezeleme Takımları Çok Amaçlılıkla Birlikte Takım Envanteri Maliyetlerini Azaltır

İşleme sırasında çok amaçlılık ve hassasiyet arayan üreticiler, takım envanterlerini ve maliyetleri azaltmak için Seco Turbo 16 dik kenar frezeleme takımları ve Helisel Turbo 16 frezeleme takımlarını birlikte kullanabilir. Her iki seri de çelik, paslanmaz çelik, dökme demir, demir içermeyen metaller, süper alaşımlar ve titanyumda yüksek talaş kaldırma oranları sunar. Freze uçlarındaki taranabilir Veri Matrisi etiketleri, yeni Seco Assistant uygulamasının okuyabileceği ürün ve parti bilgilerini saklar.


Turbo 16 dik kenar frezeleme takımları: Optimize edilmiş geometri ve sürdürülebilir malzemeler
Çok amaçlı Turbo 16 dik kenar frezeleme takımları, benzersiz yokuş frezeleme kabiliyetiyle olağanüstü performans ve proses güvenliği sağlar. Optimize edilmiş uç yuva açıları, kesimi geliştirir ve olağanüstü yüzey kaliteleri sunar. Daha düzgün iş parçası girişi ve çıkışı için yüksek helisel açı ile bu frezeler aynı zamanda verimli talaş boşaltma özelliğine sahiptir. Daha düşük kesme kuvvetleri güç tüketimini, takım aşınmasını ve gürültü seviyelerini azaltır. Dik Kenar Frezeleme Global Ürün Müdürü Michael Davies, "Üreticiler, bu takımlar sayesinde neredeyse tüm malzemelerde üretim verimliliği elde edebilir ve işleme performansını artırabilir," diyor. Çevre dostu tasarımda nikel kaplamasız korozyona dayanıklı çelik kullanır.

Helisel Turbo 16 frezeleme takımları: Agresif talaş kaldırma ve daha düzgün kesimler
Yeni nesil Helisel Turbo 16 frezeleme takımları, üstün performansı kullanım kolaylığıyla bir araya getirerek olağanüstü talaş kaldırma oranları (MRR) ve uzun takım ömrü için kapsamlı Seco uç kaliteleri ve geometrilerinden faydalanır. Daha büyük kesimler ve daha yüksek beslemeler döngü sürelerini kısaltıp üretimi hızlandırırken optimize edilmiş soğutma sıvısı kanalları, ağızlar ve kesme boşlukları dengeli işleme ve optimum talaş oluşumu sağlar. Helisel Turbo 16 büyük yarıçaplar kullanılırken giriş ve helis uçların karışmamasını sağlar. Nikel freze kaplamalarının PVD ile değiştirilmesi sürdürülebilirliği artırır. "Bu özellikler daha hızlı üretim için daha düzgün kesimler, daha uzun takım ömrü ve proses güvenilirliği sağlar. Helisel Turbo 16, aynı MRR'yi sağlayan eşdeğer takımlardan daha az uç kullanır," diyor Helisel Frezeleme Global Ürün Müdürü Benoît Patriarca.

Seco Turbo 16 dik kenar frezeleme takımları ve Helisel Turbo 16 frezeleme takımları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenizdeki Seco temsilcisine danışın veya Turbo 16 web sitesi sayfamızı ziyaret edin.

##


Seco Frezeleme Takımları Çok Amaçlılıkla Birlikte Takım Envanteri Maliyetlerini Azaltır

Turbo 16 Square Shoulder And Helical Milling Cutter

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers