www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

İki kat kapasite

Kollmorgen servo kumandalar artık 48 Ampere kadar çıkış akımına sahip.

İki kat kapasite
Daha fazla kapasite ve daha fazla fırsat: hareket kontrolü uzmanı Kollmorgen yeni uygulama alanları açmak için AKD serisi servo yükselticilerin maksimum çıkış akımını genişletti. Yeni cihazlar önceki maksimum 24 A'ya kıyasla 48 A sürekli çıkış akımı derecesine sahip.

Ekstra güçlü enerji gerektiren uygulamalar dahi artık kompleks merkezi hidrolik sistemlerine etkili bir alternatif olarak bir Kollmorgen servo motor çözümü kullanabiliyor. Örneğin metal şekillendirme makineleri artık doğrudan yeni servo kumandalarla çalıştırılabiliyor.

Bir başka uygulama alanı da dağılımlı servo hidrolik sistemleri. Burada AKD servo kumandaları herhangi bir vana ünitesine gerek kalmayacak şekilde doğrudan ve kusursuz biçimde dağılımlı hidrolik pompalarını çalıştırabiliyor. Servo hidrolik üniteler ayrıca daha az borulamaya ihtiyaç duyuyor ve bu da hidrolik sistemlerin maliyetini ve hacmini önemli ölçüde azaltıyor. 48 A akım derecesine sahip AKD servo kumandalar serideki diğer cihazlarla aynı fonksiyona sahip, ancak fonksiyonel güvenlik için iki kanallı bir STO ile yükseltilmiş bulunuyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers