www.endustriweb.com
NSK

NSK'nın NH/NS serisi lineer kılavuzları, giysi ve tekstil baskı makinelerine fayda sağlıyor

Hazır giyim, konfeksiyon ve ev tekstili endüstrileri için yüksek hızlı endüstriyel dijital yazıcıların geliştirilmesinde ve üretilmesinde lider olan bir uzman, NSK'nın NH/NS serisi lineer kılavuzlarının birçok özelliğinden faydalanıyor. Özellikle özel yüzey işlemi, şirketin doğrudan giysi üzerine baskı yapan en yeni dijital yazıcısındaki lineer kılavuzları aşınmaya karşı korur; bu, yeni makinenin gerçekleştirdiği baskı sayısı nedeniyle önemli bir özelliktir.

Yeni nesil baskı makinesi, tekstil tedarik zincirinin mevcut ve gelecekteki zorluklarının üstesinden gelmek için giysi dekoratörlerine ve ekran yazıcılarına benzersiz bir araç sağlamaktadır. Yüksek hacimli makinenin yıllık tipik üretim kapasitesinin yüz binlerce baskıya kadar çıkabilmesi dikkat çekmektedir.
Şirketin tam entegre baskı çözümlerinin tümü, müşterilere kalite, güvenilirlik ve değer sağlar, ancak bu hedeflere ulaşmak, uygun şekilde belirlenmiş bileşenlerin kullanılması anlamına gelir.

Şirket, yeni yazıcısını geliştirirken, tüm eksenlerde hareket sağlayan lineer kılavuzların belirli bir dizi zorluğun üstesinden gelmesi gerektiğini biliyordu. Yazıcının içi, lineer kılavuzlar için zorlu bir ortamdır çünkü baskı işleminin neden olduğu nem ve buharlaşma yüksek aşınmaya neden olur.

Makine üreticisinin birinci sınıf marka ürünlerde ve güvenilir tedarik ortaklarında ısrar etmesi ile birlikte şirket, çözüm için NSK'ya başvurdu. NSK'nın uzman mühendislerden oluşan ekibi, uygulamanın ve çalışma ortamının kapsamlı bir incelemesini yaparak, aşınma nedenlerine karşı koruma sağlamak için özel bir yüzey işlemine sahip NH/NS serisi lineer kılavuzlarını tavsiye etti.

NH/NS serisi lineer kılavuzlar, özel olarak geliştirilmiş bilyalı oluk geometrisi gibi yenilikçi özelliklerin dahil edilmesi nedeniyle çok daha uzun hizmet ömrü dahil olmak üzere birçok dikkate değer özellik sunar. Ek olarak, önceki nesil ürünlere kıyasla %30'a kadar daha fazla dinamik yük miktarı sağlanması da son kullanıcılara önemli ölçüde daha kompakt ve hafif bir formatta iki kat daha fazla yorulma ömrü sağlamaya yardımcı olur. Daha fazla dayanıklılık sağlamak için düşük sıcaklıkta krom ve florür düşük sıcaklıkta krom işlemleri de mevcuttur, paslanmaz çelik versiyonlar ise potansiyel olarak aşındırıcı ortamlarda kullanım için idealdir.

NH/NS serisi lineer kılavuzların avantajlı teknik özelliklerinin yanı sıra, endüstriyel dijital yazıcı üreticisi, şirketin hızla büyümesi ve makinenin konseptten üretime beklenen şekilde hızla geçişi nedeniyle potansiyel tedarikçisinden esneklik istedi. NSK, gelen talebi Avrupa genelinde stratejik olarak konumlandırılmış atölye ve depo tesislerinden karşılayabileceğinin güvencesini verdi.

NH/NS lineer kılavuzları hakkında bir video YouTube'da https://youtu.be/_62TERdoodU adresinde mevcuttur.

NH/NS serisi lineer kılavuzlardaki özel kaplama, dijital yazıcıların içindeki agresif çalışma ortamından koruma sağlar


NSK'nın NH/NS serisi lineer kılavuzları, giysi ve tekstil baskı makinelerine fayda sağlıyor
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers