www.endustriweb.com
Parker News

Parker High Pressure Connectors Europe, optimize edilmiş yeni FEM Çabuk Sök-Tak Kaplin Serisi'ni piyasaya sürdü

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, bugün, daha iyi akış özellikleri sağlamak üzere çalışma basıncının 350 bara kadar artırıldığı ve basınç düşüşünün azaltıldığı, optimize edilmiş yeni FEM Çabuk Sök-Tak Kaplin Serisi'ni piyasaya sürdü.

Parker High Pressure Connectors Europe, optimize edilmiş yeni FEM Çabuk Sök-Tak Kaplin Serisi'ni piyasaya sürdü

Revize edilip güncellenen FEM ve FEC serileri, ISO 16028 standardına uygun profillere sahiptir ve ISO 16028'de belirtilen teknik özelliklerin üzerindedir. FEM ve FEC serileri, aynı standarda uygun diğer serilerle uyumludur. Kaplinler, sıfır kaçak ile sökülebilir, parçaları birbirinden ayırırken yağ kaybı minimum seviyeyle sınırlanmıştır; ayrıca, düz alınlı vanalara/gövdelere sahip olduklarından, temizlenmeleri de kolaydır.

Yeni vana tasarımı sayesinde, kaplinlerdeki basınç düşüşü minimumda kalır, bu da maliyet açısından maksimum düzeyde verimlilik sağlar.

Basınç gidericili FEM tapaları, biriken veya artık basınç olması durumunda kaplinlerin sorunsuz şekilde birleştirilmesine olanak sağlar. Minyatür bir vana, birleştirme aşamasında basıncı otomatik olarak tahliye eder.

Yeni FEM serisi, titreşimlere ve diğer mekanik zorlamalara karşı oldukça dayanıklıdır. Bağlantının yanlışlıkla sökülmesini önlemek için standart olarak sunulan kilitleme manşonu sayesinde; mobil hidrolik, taşımacılık veya inşaat endüstrisinde birleştirme ve sökme işlemleri hızlı ve güvenlidir.

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: https://ph.parker.com/tr/tr/series-fem-if-quick-coupling

www.parker.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers