www.endustriweb.com
Teledyne Flir OEM

Teledyne FLIR Tau 2 Serisi ile Yüksek Performanslı ve Güvenilir LWIR Termal Görüntüleme

Tau 2 serisi, en güvenilir ve sağlam uzun dalga kızılötesi (LWIR) termal kamera modülünün 40'tan fazla varyantını sizlere sunuyor. Basit optik arayüz ve ortak ticari arayüzlerle donatılan Tau 2 ve yeni Tau 2+ ile entegrasyon sorunsuz hale getiriliyor.

Teledyne FLIR Tau 2 Serisi ile Yüksek Performanslı ve Güvenilir LWIR Termal Görüntüleme

LWIR Termal Kamera Entegrasyonu Kolaylaştırılıyor
Teledyne FLIR, sizi yüksek performanslı ve güvenilir uzun dalga kızılötesi (LWIR) Tau 2 serisi termal kamera modülleriyle tanıştırıyor. Ortak arayüzler ve ABD merkezli Teknik Servis ekibine erişim imkanı, geliştirme riskini ve geliştirme maliyetini azaltmakla kalmıyor pazara sürüm sürenizi de kısaltıyor. Tau 2 ile geliştirme yapıyorsanız, yardım için buradayız.

Eşsiz özellikler ve güvenilirliğin harmanlandığı Tau 2 ve artırılmış hassasiyete sahip Tau 2+, UAV'ler, insansız uygulamalar, el tipi görüntüleyiciler, güvenlik kameraları, deniz kameraları ve termal görüşler de dahil olmak üzere pek çok zorlu uygulamaya sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir. Yaygın optik, mekanik ve elektrik arabirimlerinin yanı sıra piyasada bulunan çoğu lens seçeneğiyle de entegrasyonu sorunsuzdur. Uygulamanız için hangi Tau 2 çözümünün en iyisi olduğuna kendiniz karar verin.

https://www.youtube.com/watch?v=fh2040ThC4s&t=10s

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers