www.endustriweb.com
NSK

Kağıt endüstrisi yeni NSK akademi kursundan çok fayda görecek 

Giderek daha popüler hale gelen NSK akademisi çevrim içi platformunda kağıt hamuru ve kağıt uygulamaları için yeni bir eğitim modülü mevcuttur. Kağıt üretim makinelerinin kurutucu bölümüne odaklanan bu bilgilendirici ve ilgi çekici kurs, bu zorlu uygulama için rulmanları belirleyen veya rulmanlarla çalışan herkese fayda sağlayacaktır. En az %80 geçer not alan katılımcılara sertifika verilecektir.

Kağıt üretim makinelerinin kurutucu bölümü, rulmanlar için zorlu bir çalışma ortamıdır. Yüksek sıcaklıklar, nem (buhar) ve olası kontaminasyon, erken görülen rulman arızası durumunda tüm sistemleri durdurabilir. Sonuç olarak, optimum rulman teknik özelliği ve bakımı, plansız üretim kesintilerini ortadan kaldırarak ve hizmet ömrünü uzatarak kârlılıkta gerçek bir fark yaratabilir.

Bilgi kritik öneme sahiptir ve burada kurutucu bölüm rulman teknolojisi için düzenlenen yeni NSK akademi eğitim modülü devreye girer.

Bu kapsamlı eğitim materyali, kanvas valsi, kağıt merdanesi, ofset pres altı valsi, kurutma silindiri, Yankee kurutucusu ve PV valsi dahil olmak üzere, kurutucu bölümünün rulman gerektiren çeşitli alanlarını açıklayarak başlar. Modül ayrıca her alanın işlevi, tipik çalışma koşulları ve yüksek performans sağlamak için gereken rulman özellikleri hakkında bilgi verir. Ek olarak, kurs ortaya çıkabilecek bir dizi potansiyel zorluklar üzerinden bu sorunların üstesinden gelebilecek en ideal rulman türleri hakkında bilgi sunar.

Daha da önemlisi, eğitim modülü katılımcıları, iç bilezikte sürünme, iç bilezik kırılması ve pullanma gibi kağıt üretim makinelerinin kurutucu bölümlerinde görülen tipik rulman arıza durumları hakkında bilgi sahibi olacaklar. Kurs, bu sorunlara neyin neden olduğunu ve alınması gereken en iyi önlemleri ortaya koyuyor.

Sonuç olarak, en son çıkan NSK eğitim modülü, çok yüksek sıcaklıkların, yüksek hızların ve ağır yüklerin uygunsuz şekilde belirlenmiş veya bakımı iyi yapılmamış rulmanlar için önemli sorunlara neden olabileceği kurutucu bölümlerle ilgili temel rulman ilkelerinin anlaşılmasını sağlar. Satış, teknik destek, Ar-Ge, bakım ve mühendislik de dahil olmak üzere kağıt üretimi endüstrisinde çalışan herkes kurstan faydalanabilir.

Modüle www.nskacademy.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz (Yeni kullanıcılar için hızlı ve kolay bir kayıt işlemi gereklidir).

Kağıt üretim makinelerinin kurutucu bölümünde kullanılan rulmanlarla ilgili yeni eğitim modülüne www.nskacademy.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz


Kağıt endüstrisi yeni NSK akademi kursundan çok fayda görecek 
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers