www.endustriweb.com
KOLLMORGEN

Gelişmiş hareket kontrolü, güvenlik ve performans Kollmorgen Automation Suite 2.8 sürümü yeni işlevler getiriyor

Gömülü EtherCAT ayarlama aleti içeren Kollmorgen Automation Suite (KAS) yazılımının 2.8 sürümü modüler makine yapılarının gelişimini hızlandırıyor. Entegre gelişim ortamının yeni sürümü artık kullanıcıların tek bir alet ile EtherCAT sistemleri oluşturması ve HMI/ I/O, kontrolörler ve motorlar da dahil olmak üzere tüm çevre birim öğelerini ayarlamasını sağlıyor. Ergonomik gelişmelerine yanı sıra, ortaya çıkan basitleştirme sistem geliştiricilerinin işini kolaylaştırıyor ve mühendislik verimliliğini arttırıyor.

Gelişmiş hareket kontrolü, güvenlik ve performans  Kollmorgen Automation Suite 2.8 sürümü yeni işlevler getiriyor
Kollmorgen Automation Suite 2.8'deki en önemli yenliklerden biri EtherCAT öğelerini (diğer üreticilerin öğeleri de dahil) uygulama ile bütünleştiren gömülü EtherCAT ayarlama aletidir. Bu açık yapı ile, Kollmorgen modüler, çok amaçlı makine yapılarının gelişim süresini azaltmaktadır. Bu yaklaşımın bir diğer avantajı ise PC-bazlı uygulamaların Kollmorgen AKD PDMM servo kontrolörleri ile doğrudan iletişimini UDP ve HTTP protokolleri kullanarak mümkün kılmasıdır.

Mühendislik sürecinde güvenli teknoloji kullanılması ile kolaylık da geliştirilmiştir. Bu amaç için, bu sürüm Kollmorgen'in yeni KSM serisi güvenlik modüllerini bütünleştirmektedir. Bu kompakt cihazlar Safe PLC ile Safe I/O'yu tek bir pakette birleştirmekte ve ISO 13849 veya IEC 61508 SIL 3 seviyesinde performans veren TÜV-onaylı işlevler sunmaktadır.

Kollmorgen Automation Suite 2.8 sürümü aynı zamanda servo amplifikatörlerinin performans gelişmelerini de içermektedir. AKD PDMM ailesi içerisinde yer alan ve kullanıcı tarafından programlanabilen kontrolörler "IPC içinde" felsefesi sayesinde KAS'ın ana parçasını oluşturmaktadır. Gelecek cihazlar 24 A'ya kadar çıkan nominal akımlarda iki katı kapasite ve daha hızlı işlemci performansı göstermektedir. Genel performans gelişmelerinin yanı sıra uygulama seçenekleri yeni hareket kontrol işlevlerinin eklenmesi ile geliştirilmiştir.

Gelişmiş hareket kontrolü, güvenlik ve performans
Kollmorgen Automation Suite 2.8 sürümü yeni işlevler getiriyor

Resim yazısı:
EtherCAT, güvenlik ve görselleştirmek: Kollmorgen Automation Suite (KAS) yeni yazılım sürümü 2.8 daha hızlı makine gelişimi için çeşitli yeni işlevler sunuyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers