www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal, zorlu koşullarda tornalama için sekiz kesme kenarlı FIX8 kesici ucu tanıtıyor

Yeni sistem, kesme kenarı başına en düşük maliyetle tornalama işlemlerinde mümkün olan en yüksek talaş kaldırma oranları sağlamaktadır


Kennametal, çelik, paslanmaz çelik ve dökme demirde maksimum talaş kaldırma oranları sağlayan FIX8™ zorlu koşullarda tornalama sistemini piyasaya sürdü. Kesici uç başına sekiz kesme kenarı ile FIX8 tornalama sistemi, herhangi bir zorlu koşullarda tornalama işleminin üretkenliğini artırarak kenar başına en düşük maliyeti sağlarken kesme kuvvetlerini yüzde 15'e kadar azaltır.


Kennametal, zorlu koşullarda tornalama için sekiz kesme kenarlı FIX8™ kesici ucu tanıtıyor

FIX8, kesme kenarı başına en düşük maliyeti sağlayan kesici uç başına sekiz kesme kenarına sahiptir. Teğetsel tasarım, geleneksel tasarımlardan çok daha yüksek yükleri kaldırabilme özelliklidir.

Kennametal ürün müdürü Matthew Fuerst; “ FIX8, tornalama ve alın tornalama, düz hassas yüzeyler oluşturma, darbeli ve ağır darbeli kesmeleri içeren çok çeşitli uygulamaları kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. FIX8, çelik, dökme demir ve paslanmaz çelik gibi zor işlenebilen malzemelerde orta kesme derinliğinden kaba işlemeye kadar her işlemi başarıyla yerine getirir. FIX8 ile 1,4 mm'ye (0,055 inç) kadar son derece yüksek ilerleme hızları ve 12 mm'ye (0,472 inç) kadar kesme derinlikleri elde etmek mümkün ” diye açıklıyor.

FIX8 kesici ucun teğetsel tasarımı, kesici ucu güvenli bir şekilde uç yuvası yatağına çeken ve kesici ucun en uygun şartlarda performans göstermesi için büyük kesme kuvvetlerine ve titreşimlere dayanmasını sağlayan üstün kararlılık gösteren sürdürülebilir güçlü bağlama sistemine sahiptir. Kesici uç ayrıca değiştirilebilir bir karbür altlık tarafından desteklenir ve uç yuvasını biçimsel değişikliğe ve hasara karşı korur.


Kennametal, zorlu koşullarda tornalama için sekiz kesme kenarlı FIX8™ kesici ucu tanıtıyor
Hassas 3 boyutu kesme sıvısı teknolojisine sahip FIX8 takım tutucu tipleri. Soğutma sıvısını gereken bölgeye yeterli ve hassas bir şekilde iletir.

FIX8, takım ömrünü arttırırken zorlu koşularda herhangi bir ağır tornalama uygulaması için mükemmel talaş kontrolü sağlar. Kesici uç tasarımı, kesme kuvvetlerini ve güç tüketimini azaltması nedeniyle kesici ucu tüm düşük güçteki torna tezgahları için ideal duruma getirir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers