www.endustriweb.com
NSK

NSK'nin küçük vidalı millerinden büyük performans

NSK Lineer Hareket Kontrol tarafından sunulan yeni yüksek hızlı minyatür geniş hatveli vidalı miller kullanıcılara, ürünün üretim süresini kısaltmak, ekipmanın boyutunu küçültmek ve güç tüketimini azaltmak gibi bir dizi önemli fayda sağlıyor. Faydalanması öngörülen uygulamalar arasında yarı iletken çip montaj ve parça hizalama ekipmanları yer alıyor.

Performans nitelikleri ile geniş hatveli ve küçük çaplı olmaları, yeni vidalı milleri yüksek üretim hacmi ve çip montaj hassasiyeti gibi yüksek beklentilerin olduğu yarı iletken sektöründe kullanılan ekipmanlar için optimum seçenek haline getiriyor.

NSK, devinimsizliği azaltmak üzere vidalı mil şaft çapını mümkün olduğunca küçülterek motorlardaki yükü başarıyla azaltırken aynı zamanda yeni üretim teknolojilerinin kullanılmaya başlanması ile hatve boyutunu artırdı. Dahası, şirketin yüksek hız ve düşük gürültü özellikleri sağlayan uç deflektör sirkülasyon sistemini uyarlayan NSK, toplamda 5000 devir/dk dönüş hızlarına ulaşmayı başardı.

Bu gelişmiş özellikler çip montajı için kullanılan ve görece hızlı vuruş gerektiren ekipmanlar için idealdir. Bu şekilde yüksek hızlanma/yavaşlama ile çalışabilmenin yanı sıra saniyede 1,25 metreyi aşan hareket hızları elde edilebiliyor. Bu hız, lineer motorların performansını gölgede bırakarak, üretim süresinin kolayca kısaltılmasını sağlıyor.

NSK'nin kısa sürede üretilip teslim edilebilen Kompakt FA serisinin bir parçası olan geniş hatveli minyatür vidalı mil ayrıca yüksek hızda ve yüksek hassasiyetle çoklu konumlandırma sağladığı için küçük hava silindirlerinin yerini alabiliyor. Daha da önemlisi bu seri çevre dostu; herhangi bir tehlikeli madde içermiyor ve böylece NSK müşterilerinin sürdürülebilirliklerini desteklemeye yardımcı oluyor.

6 ve 8 mm şaft çaplı seçeneklerinde 8, 10, 12 ve 15 mm olmak üzere sınıfının en büyük hatve seçeneklerini sunuyor. Standart vidalı millerle karşılaştırıldığında flanş ve somun yüksekliklerini %33'e kadar azaltan düşük profilli somun, makinelerin boyutlarının küçültülmesine ve böylece güç tüketiminin azaltılmasına katkıda bulunur.

Reçin bileşeninden yağlama yağını yavaşça yayarak uzun süre bakım gerektirmeyen kullanım seçeneği sunan NSK'nin K1 yağlama ünitesi, mevcut seçenekler arasında yer alır.

Daha fazla bilgi için www.nsk-literature.com/en/compact-fa-ball-screws adresini ziyaret edin.

NSK'nin yüksek hızlı, az gürültü oluşturan geniş hatveli minyatür vidalı millerinden faydalanabilecek uygulamalar arasında yarı iletken çip montaj ve parça hizalama ekipmanları yer alıyor.


NSK'nin küçük vidalı millerinden büyük performans

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers