www.endustriweb.com
Seco Tools

OPTİMİZE EDİLMİŞ SOLİD PARMAK FREZELERLE TUTARLILIĞI VE TAKIM ÖMRÜNÜ ARTIRIN

Sürekli olarak mevcut en uygun maliyetli takım çözümlerini sunmayı amaçlayan Seco Tools; esnek ve son derece verimli yeni solid parmak freze ailesi Jabro® JSE510 serisini duyurdu. Çelik, paslanmaz çelik, dökme demir, titanyum ve bazı alüminyumlarda parça başına mümkün olan en düşük işleme maliyetini elde etmek için rijitlik, talaş kontrolü ve takım ömrü sunmak üzere yeniden tasarlanan bu solid parmak frezeler, geniş bir uygulama yelpazesinde olağanüstü bir süreç güvenilirliği sağlar.


Yeni tasarım, güvenilirliği ve rakipsiz çok amaçlılığı bir araya getirir
Yeni JSE510'un yeniden optimize edilmiş tasarımı, bu ürün yelpazesinin önceki versiyonuna göre rakipsiz bir çok amaçlılık sunar. Yeni seri; havacılık, medikal ve otomotiv sektörlerinin yanı sıra genel mühendislik, yüklenici ve iş atölyesi uygulamaları için de uygundur. Tasarım, değişken karbür kalitesi, gelişmiş cilalı SIRA kaplamalar ve güçlü, keskin kesme kenarı ile sert frezeleme uygulamalarına dayanacak şekilde yeniden optimize edilmiştir. Takım ömrünü daha da uzatmak için bu takımlar titreşim sönümlemeli değişken hatve tasarımı ve optimize edilmiş helis sunar.

Solid Parmak Frezeler Global Ürün Müdürü Rob Mulders şöyle diyor: "Bu solid parmak frezeler, daha az dengeli işleme koşullarında veya üretkenliği ve takım ömrünü düşük maliyetli bir şekilde dengelemek üzere çok çaba sarf edildiğinde üretkenlik sağlar. Özellikle atölyeler çok çeşitli uygulama ve malzemeler nedeniyle gerekli takımların artan maliyetleriyle karşılaştığında bu çok amaçlılık, JSE510 serisini kullanışlı hale getiriyor. Yeni takım serisinin genişletilmiş uygulama penceresi, bu atölyelerde verimi en üst düzeye çıkarma becerisini etkilemeden takım envanterinin azaltılmasını sağlar."

Birden fazla takım, geometri ve uzunluk
Jabro® JSE510 ailesi, üç ve dört kanallı versiyonlarında iki uzunluk seçeneği sunan [normal (LV2) ve uzun (LV3)] dört geometride 216 takım içerir. İki kanallı JSE512, helisel enterpolasyon veya seri delme, kama yuvaları ve kanal açma uygulamalarında üretilen büyük talaşları kolayca tutarken, üç kanallı JSE513 de yokuş frezeleme, tam kanal açma ve kenar frezeleme için evrensel frezeleme performansı sunar. Dört kanallı JSE514, optimize edilmiş kenar frezeleme ve dinamik frezeleme için idealdir. Son olarak, JSB512'nin tamamı yuvarlak parmak freze geometrisi, finiş parça frezeleme ve diğer tamamı yuvarlak uygulamalar için gereken esnekliği sunar.

Yeni Jabro® JSE510 serisinin özellikleri ve performansı hakkında daha fazla bilgi için Seco solid parmak frezeler ürün sayfasını ziyaret edin.

###


OPTİMİZE EDİLMİŞ SOLİD PARMAK FREZELERLE TUTARLILIĞI VE TAKIM ÖMRÜNÜ ARTIRIN

PR_IMG_Seco JSE510 Family.jpg

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers