www.endustriweb.com
Interpower

Interpower Uluslararası Güç Kaynağı

Interpower®, ürününüzü küresel olarak ihraç etmeden önce test etmenizi sağlayan tasarruflu ve kullanışlı bir AC güç kaynağını duyurmuştur. Küresel elektrik ürünlerinin ortak çalışma gerilimleri ve frekansları genellikle 110-240VAC/50-60Hz değerlerindedir. Interpower Uluslararası Güç Kaynağı, AC elektrik ekipmanının belirtilen ortak çalışma gerilimleri ve frekanslarında hızlı ve kullanışlı bir şekilde test edilmesini sağlar.

Interpower Uluslararası Güç Kaynağı
Ayrıca, test edilen ekipmanın uygun bir AC fişi sağladığından emin olmak için ülkelere özel en yaygın AC prizlerinden yedi tanesini tedarik etmektedir. Ürün asarım aşamalarında veya ihracat öncesi üretim esnasında Interpower Uluslararası Güç Kaynağı ile elektrik ürünlerinin test edilmesi, müşterilerin küresel ürünlerini teslim aldıklarında kullanabilmelerini garanti eder. İlgili departman ayrıca elektrik sistemindeki gerilim kesintilerini ve azalmalarını simüle etmek için de kullanılabilir.

85521711 ve 85521701 nolu ürünler, maksimum 1725VA çıkış gücü, maksimum 12.5Ams değerinde 10-138VAC düşük seri değişkeni ve maksimum 6.25Ams değerinde 10-276VAC yüksek seri değişkeni 47-450Hz sağlamaktadır. 85522211 ve 85522201 nolu ürünler maksimum 2200VA'da çıkış gücü sağlamaktadır.

Interpower Uluslararası Güç Kaynağı kiralık süre içerisinde üst sınır olmaksızın, minimum bir aylığına yaklaşık olarak satış fiyatının %10'una karşılık kiralanabilmektedir.

Müşterilerinin depolamasına gerek kalmaması için Interpower kendi depolarında 4 milyon parça bulundurmaktadır! Interpower Şirketi üretilen tüm ürünler için bir hafta olarak Birleşik Devletler üretim teslim tarihi sunmaktadır; miktarı ne olursa olsun...1-hafta. Asgari sipariş gereksinimi yoktur ve şartname belgeleri ve ücretlendirme detaylarına internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Siparişleriniz ve teknik bilgiler için lütfen 800/662-2290 nolu hattan Müşteri Hizmetleri servisimizle iletişime geçiniz ya da www.interpower.com web adresinden sipariş veriniz.

Interpower dünya çapında önde gelen bir güç sistem parçaları tedarikçisidir. Asgari sipariş gereksinimi uygulamıyoruz, üretim teslim tarihimiz bir haftadır ve stokta mevcut olan ürünler için aynı günde teslimat sağlıyoruz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers