www.endustriweb.com
WIDIA

WIDIA, ağır kaba işleme için M8065HD değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme gövdesini tanıttı

Yeni gövde, çelik ve dökme demir frezelemede çoklu işlem için tek bir takım kullanılması sayesinde kısaltılmış kurulum süreçleri ve azaltılmış stoklama maliyetleri sunar.


WIDIA bugün, çelik ve dökme demir malzemelerde ağır işleme tipi frezeleme işlemleri için M8065HD değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme gövdesinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Sekiz kesme kenarı ve ekstra geniş talaş kertikli tasarlanan M8065HD, yüzey frezeleme uygulamaları sırasında yüksek talaş kaldırma oranları sağlarken derin kesme derinlikleri elde etme yeteneğine de sahiptir.

WIDIA Kıdemli küresel ürün programın yöneticisi Christine Schneider, "Alın frezeleme en yaygın işleme uygulamalarından biridir, bu nedenle müşterilerimiz için çelik ve dökme demirde talaş kaldırma oranlarında önemli iyileştirmeler sağlayan çok yönlü ve uygun maliyetli bir çözüm tasarladık" dedi. "M8065HD, yüzey frezelemede takım stok sayısını azaltmak ve işleme çıktı parça sayısını artırmak isteyen genel mühendislik, enerji ve otomotiv müşterileri için anahtar teslimi bir çözüm sağlıyor."


WIDIA, ağır kaba işleme için M8065HD değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme gövdesini tanıttı
M8065HD değiştirilebilir kesici uçlu freze, ağır işleme tipi yüzey frezeleme işlemlerinde güvenilir talaş kaldırma oranları sağlar.



65 derecelik bir yaklaşma açılı, 6,35 mm kalınlıkta kesici uçla tasarlanan M8065HD, çok yönlü WP35CM, WK15CM ve WU20PM tanımlı üç kalite olarak tek bir genel kullanım amaçlı kesici uç geometrisine sahiptir.WP35CM kalite tüm çelik türlerini hedeflerken, WK15CM kalite, dökme demir malzemeler için tasarlanmıştır ve kuru uygulamalarda en iyi performansı gösterir, ancak ıslak koşullarda da kullanılabilir.Genel kullanım amaçlı WU20PM kalite, hem kuru hem de ıslak uygulamalarda çelik, paslanmaz çelik ve ısıl dirençli alaşımların işlenmesinde kullanılabilir.

Tüm kesici uç kaliteleri, üstün güvenilirlik ve hassas son işlemeli yüzey kalitesi sağlamak üzere 2,37 mm.' lik silici pahlı olarak tasarlanmıştır. Sekiz kesme kenarlı kesici uçla bu temel tasarım özelliklerinin birleşimi, müşterilerin çoklu işlemler için tek bir takım kullanarak tezgahta genel kurulum sürelerinin kısaltılmalarını ve stoklama maliyetlerini azaltılmalarını sağlar.

M8065HD Değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme takımları, 50 mm ile 315 mm aralığında dokuz metrik çap ölçüsünde ve bir kesici uç geometrisi olarak mevcuttur.

M8065HD gövdeleri ve kesici uçlarla diğer WIDIA metal kesici takımlamayı kapsayan siparişler WIDIA yetkili satıcı ve dağıtımcı ortakları aracılığıyla verilebilir.



https://www.widia.com/us/en/products/indexable-milling/face-mills/m8065hd-series.html

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers