www.endustriweb.com
Lantek News

Lantek, Lamitec Kft ile Macaristan pazarında el ele ilerliyor

CAD/CAM/MES/ERP yazılımlarına yönelik çözümlerin geliştirilmesi ve pazarlamasına odaklı ve metal sektöründeki firmaların dijital dönüşümünde öncü, çok uluslu Lantek, Macaristan pazarındaki varlığını güçlendirmek için Lamitec Kft ile distribütörlük anlaşması imzaladığını duyurdu.

Lantek, Lamitec Kft ile Macaristan pazarında el ele ilerliyor

  • Çok uluslu Lamitec Kft firması Macaristan'daki ağına yeni bir distribütörlük kanalı ekleyerek Macaristan'daki varlığını genişletiyor
  • Her iki şirket firmaların işlemlerini Endüstri 4.0 koşullarına uyarlamalarına yardımcı olmada birlikte çalışacaklar

Bu yeni ortaklık sayesinde, Lantek Doğu Avrupa bölgesindeki iş geliştirme ve liderliğini pekiştirme stratejisini güçlendirerek sürdürüyor.

Merkezi Budaörs'te bulunan Lamitec Kft en çeşitli teknolojileri kullanan metal işleme makinelerinin dağıtımı, otomasyonu ve desteğinde uzmanlaşmış bir firma. Başlangıçta GE-CO Macaristan grubu içerisinde metal işlemi bölümü olarak faaliyet gösterirken, büyümesi ve çizdiği iyi performansın yanı sıra tecrübesi ve piyasadaki iyi çalışmaları, şirketi geçen sene grup içerisinde bağımsız bir alt kuruluşa dönüştürdü.

Şu anda Lamitec Kft, Macaristan pazarının dönüşüm ve modernizasyon gereksinimlerini karşılamaya özel önem vererek ve Lantek örneğinde olduğu gibi makinelerin performansının en üst seviyeye çıkarılmasına yardımcı olacak son model teknolojilere yatırım yaparak faaliyetlerini sac levha işleme alanında yoğunlaştırıyor.

Böylelikle çok uluslu İspanyol firması ile varılan anlaşma uyarınca, Lamitec Kft müşterilerine entegre bir hizmet daha sunmak üzere Lantek Expert'in kesme ve delme teknolojisiyle donatılmış işleme makinalarına yönelik artan talebi karşılamaya hazırlanarak Macaristan'da metal ve sac sektörü için teknolojiyi entegre eden öncülerde birine dönüşme çabasında bir adım ileri atıyor.

“Endüstri 4.0 küresel bir olay ve Macaristan buna seyirci kalamaz. Lantek Satış Müdürü Rubén Segura şöyle açıklıyor, "Daha akıllı üretim yaygınlaşmadan bile, çoğu Macar firması ilerde verimliliği artırmak üzere üretim yönetiminde geride kalmamaya ihtiyaç duyuyor". “Hedefimiz Lamitec Kft'nin Lantek yazılımıyla bu boşlukları doldurmasına yardım etmek. Elbette bu anlaşma distribürlüğü aşıp ötesine geçiyor, yani Lamitec Kft bu pazarda Lantek'in en üst düzey teknolojiye ortağına dönüşmüş oluyor".

Lamitec Kft Genel Müdürü Tamás Kutnyánszky bunu şöyle açıklıyor, "Lantek'in uluslararası koruması, yanıt sürelerinin kısalması, ayrıca birinci sınıf satış ekibi ve teknik desteği ya da hizmetinin kalitesi ve inovasyona olan yatırımları, tabloyu Lantek lehine değiştiren güçlü yanlardan bazıları". “Bu işbirliğinin her iki taraf açısından çok faydalı olacağına eminiz ve Lantek'le Macaristan'da stratejik ortaklar olmaktan dolayı son derece heyecanlıyız”.

Lantek ile varılan anlaşma gereği, Lamitec Kft, Lantek'in farklı CAD/CAM ürünleri ve çözümlerini Macaristan pazarındaki mevcut ve potansiyel müşterilere sunmayı üstlenecek. Hedefimiz sadece müşterilere üretim süreçlerinin yönetimi ve optimizasyonunu sağlayan eksiksiz ve rekabetçi bir alternatif sunmak.

www.lantek.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers