www.endustriweb.com
Lantek News

Salz IT, Avusturya'da Lantek'i temsil etmektedir

Yeni kurulmuş firma dijitalleşme açısından "kapatılması gereken bir mesafe" olduğunu düşünüyor.

Salz IT, Avusturya'da Lantek'i temsil etmektedir

Salz IT Solution, Lantek'in Avusturya'daki yeni ana ortağı. Yeni kurulan firma yazılım uzmanının Avusturyalı müşterilerinden sac levha işlemede danışmanlık ve destek almakta ve portföyünü genişletmeyi planlıyor. Şirketin kurucusu Rene Gruber, Avusturya sac levha işleme sektöründe dijitalleşme açısından "kapatılması gereken büyük bir mesafe olduğunu" düşünüyor.

Rene Gruber ülkesindeki genel ortamla ilgili olarak, "Avusturya dijitalleşme açısından henüz fazla ileride değil," diyor. "Biz Avusturyalılar bir parça daha dikkatli, daha yavaş davranıyoruz ve bazı şeylerin pek fazla gelişmediğine inanıyorum." Ancak şu anda piyasa hareketleniyor, çünkü hükümet bilgisayar ve yazılıma yatırım teşviki veriyor. "Artık şirketlerin yararlanabileceği bir çok finansman fırsatı var." Gruber bu konuda bazılarını ikna etmek istiyor.

Şu ana kadar, Lantek'in Avusturyalı müşterilerine Almanya bürosu tarafından destek sağlanıyordu. Salz IT 2019 başından kurulduğu için, artık Yukarı Avusturya'da şirkete ismini veren Linz ve Salzburg arasındaki Ohlsdorf kasabasında sahada yerleşik bir irtibat görevlileri var. Lantek'in yoğun bir danışmanlık, yardım ve destek ağı oluşturan 14 ülkedeki 20 yerleşimine katılan Salz IT artık Lantek'in dünya genelindeki 24 seçkin ortağından birisi.

Lantek'in Almanya bürosu şefi Christoph Lenhard "Programımızı baştan sona bilen Rene Gruber gibi bir ortağımızın olmasından dolayı mutluyuz", şeklinde konuştu. Gruber'le 12 yıl önce çelik sektöründe Lantek programıyla çalışırken, önceki işvereni aracılığıyla tanıştı. "Makineler ve teknoloji konusunda mükemmel bilgisi var, Integra ve MES program modüllerimiz için isteğe özel müşteri çözümleri gibi isteğe uyarlamalar ve çok daha fazlasını geliştirebiliyor. Ayrıca Avusturya'daki hedef grubumuzu iyi tanıyor ve bu yüzden müşterilerimizin danışmanlık ve destek görevini sorunsuzca üstlenip, sürdürebiliyor ve artırabiliyor".

26 yaşındaki genç girişimci Gruber, Salz IT "her şeyi dijital" olarak yapıyor, diyor. "Bilgisayarların ve telefon sistemlerinin kurulumundan sunucuların yerleştirilmesine, şebeke kurmaya ve farklı konumları birbirine bağlamaya kadar." Tüm sektörden müşterileri var. Lantek'in bir ortağı olarak, şu anda halihazırdaki Avusturyalı müşterilere danışmanlık veriyor ve destek sunuyor. Gruber: "Geçen sene ilk olarak firmamızı kurduk. Bu yıl yeni müşteriler kazanmaya odaklanacağız." Gruber'in şu anda bir tek çalışanı var, yakında diğerleri de gelecek.

Küçük bir el sanatı firmasından farklı noktalarda hizmet veren bir şirketler grubuna

Lantek'in Avusturya'daki müşterileri ağırlıklı olarak sac levha işleme sektöründen, ancak aralarında basınçlı su teknolojisini kullanarak kesim yapan fayans ve taşçılık firmaları da var. Büyüklükleri, yalnızca Lantek Expert delme modülünü kullanan küçük el sanatı işletmelerinden, birden fazla noktada bir ağ içerisinde farklı Lantek modüllerinin isteğe uyarlanmış program paketiyle çalışan grup şirketlerine kadar değişiyor. Salz IT müşterilere danışmanlık verip onlar için çözümler geliştirip uygularken ve personele eğitim verip destek sağlarken, Gruber ve ekibine Lantek'in Almanya ofisinden ve gerektiğinde İspanya'daki şirket genel merkezinden destek verilmeye devam ediyor.

Gruber donanımları da iyi bilmesini bir taraftan Salz IT ve Lantek için bir taraftan da müşteriler için bir fırsat olarak görüyor. Gruber "Tam kapsamlı hizmet sunabiliyoruz ve talep olması halinde, bilgisayar ve sunucuları yerleştiriyoruz, şebekeyi kuruyoruz ve sonra her bir firmanın ihtiyaçlarını karşılamak üzere Lantek'in yazılım çözümlerini uyguluyoruz", diyor ve şunu ifade ediyor: "Müşterilerimizin bilgi işlem altyapısına müdahale etmiyoruz, ama bizden istenmesi halinde Lantek programının tam gereksinimlerini karşılayan yazılım çözümleri sunabiliyoruz".

www.lantek.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers