www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools, Genel ISO Tornalama İçin Jetstream Tooling® Tutucuları Ürün Çeşitlerini Artırıyor

Seco Tools, Jetstream Tooling® Integrated (JETI) teknolojisini Genel ISO tornalama için tutuculardan oluşan eksiksiz ürün çeşitleriyle genişleteceğini duyurdu. Bu kullanımı kolay içten soğutma teknolojisi, yeni tek vidalı uç baskı parçası tasarımı ve harici hortum olmaması sayesinde kurulum ve endeksleme sürelerini önemli ölçüde azaltırken takımın kullanım ömrünü önemli ölçüde uzatır.

Seco Tools, Genel ISO Tornalama İçin Jetstream Tooling® Tutucuları Ürün Çeşitlerini Artırıyor
 
JETI teknolojisi, yüksek basınçlı soğutma sıvısını doğrudan kesme bölgesine yerleştirerek üstün talaş ve ısı kontrolü sağlar. Daha fazla süreç optimizasyonu için Jetstream Tooling® Duo takılı tutucular, parça işleme gereksinimlerine bağlı olarak açılıp kapatılabilen, boşluk tarafında ikinci bir soğutma sıvısı çıkışına sahiptir. Sonuç olarak üreticiler, ISO-S, ISO-M veya ISO-P tornalama uygulamaları için uygulama güvenliğini etkilemeden çok daha yüksek kesme verileri çalıştırabilir.

İlk olarak MDT, X4, 150.10 ve Snap-Tap® tutucular için piyasaya sürülen Genel ISO tutucular için genişletilmiş JETI ürün çeşitleri; tüm inç, metrik ve Seco-Capto tutucular için 182 yeni ürün içerir. JETI ISO takım tutucu ürün çeşitlerinin tamamı hakkında daha fazla bilgi için lütfen yerel bir Seco temsilcisiyle iletişime geçin veya JETI tutucuların ürün sayfasını ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers