www.endustriweb.com
NSK

NSK, 2019 Avrupa Distribütör Kongresi'ni başarılı şekilde gerçekleştirdi

NSK, Hırvatistan'ın güzel ve tarihi kenti Dubrovnik'te 2019 Avrupa Distribütör Kongresi'ne ev sahipliği yaptı. Tüm EMEA bölgesindeki dağıtım ortaklarından 100'ün üzerinde delege, bilgi ve iş ağı paylaşımı için 3 günlük etkinliğe katıldı.

9-11 Ekim'de gerçekleşen bu etkinlik süresince NSK, Global Satış Sonrası Stratejisini ve ürünler, sektörler, AIP ve Pazarlama hakkındaki yenilikleri paylaştı. NSK üst yönetiminden küresel temsilciler de, distribütörlerle irtibat kurmak ve onların şirketin ilerleyişindeki önemini vurgulamak üzere hazır bulundu.

NSK'nın GAM Pazarlama Direktörü& Batı Avrupa Satış Bölümü Direktörü Jean-Yves Chapelet »Satış Sonrası İş Süreçleri karmaşıktır. Ama bu bir insan işidir,» dedi ve »Yani, NSK açısından, pazara kimlerle yaklaşacağımıza karar vermek hayati önem taşır. Satış Sonrası pazardaki başarımızın kaynağı olan ve olmaya devam edecek olan dağıtım ortaklarımızın muhteşem katılımını işte bu sebeple gerçekten takdir ediyoruz.» diye ekledi.

Bu konferans süresince NSK, büyük başarı göstererek Sertifikalı AIP Ortakları olan distribütörlerini gururla kutlamıştır: APRB (Rusya), Coroll (Çek Cumhuriyeti) ve Lagerton (Sırbistan); ve ilk Sertifikalı AIP Servis Şubesi: Rubix (Hollanda). Sertifikalı AIP Ortak Programı, NSK distribütör ortakları açısından oldukça ilgi çekici olduğunu da kanıtlamıştır. Teknik sorunları araştırma ve çözmenin yanı sıra özel uygulama uzmanlığı, sektör bilgisi ve MRO proje liderliği sunma alanlarında becerilerini artırarak onları rakiplerinden doğrudan ayıracaktır. Ek olarak, Sertifikalı AIP Programı ile NSK, Yetkili Distribütör ağına yatırım yapmaya devam etmektedir.

Etkinliğin ardından distribütörlerden alınan geri bildirim şu şekildedir: »NSK markasıyla ve her şeyin ötesinde NSK ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz». NSK'nın bir sonraki Avrupa Distribütör Kongresi için planlar şimdiden yapılmaya başlandı.
 
NSK, 2019 Avrupa Distribütör Kongresi'ni Hırvatistan, Dubrovnik'te gerçekleştirdi.
 

NSK, 2019 Avrupa Distribütör Kongresi'ni başarılı şekilde gerçekleştirdi

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers