www.endustriweb.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics São Paulo, Brezilya’da şube açıyor

Beijer Electronics coğrafi genişleme yoluyla organik büyümeye ivme kazandırma ve dünya çapında müşterilerine yerel destek sunma stratejisinin bir parçası olarak São Paulo, Brezilya’da şube açıyor.

Beijer Electronics São Paulo, Brezilya’da şube açıyor
Yeni şube operatör panelleri, endüstriyel PC’ler be endüstriyel ağ ürünleri gibi bütün Beijer Electronics ürünlerini satıp pazarlayacak. Bugün açılan yeni şube ayrıca Brezilya pazarındaki satışlar ve yerel müşteri desteği konusunda tam sorumluluk sahibi olacak. Beijer Electronics yerel destekte müşterilere daha yakın olmak için genişliyor.

Müşterilere daha yakın olmak için genişliyoruz
“Brezilya’da kendi kuruluşumuzun faaliyete geçmesiyle yerel müşterilerimize ve Brezilya’da faaliyet gösteren uluslararası müşterilerimize daha doğrudan hizmet verebileceğiz,” diyor İş Geliştirme Direktörü Carl-Johan Zetterberg Boudrie ve sözlerine şöyle devam ediyor: “Brezilya endüstriyel otomasyon ve endüstriyel veri komünikasyonunda ilginç fırsatlar sunan büyüyen bir ekonomi. Brezilya’daki varlığımız coğrafi genişleme stratejimizin bir parçası. Büyümek ve müşterileri takip etmek için yeni pazarlara girmeyi sürdüreceğiz.”

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers