www.endustriweb.com
BRADY

EN-45545-2 ile tamamen uyumlu yeni toplu taşıma kablo etiketi

Brady Corporation'ın yeni B-348 Toplu Taşıma Etiketi, toplu taşıma araçlarına yönelik en katı yer altı standartlarının düşük duman ve halojen emisyonu gereksinimleriyle uyumludur. Yerinde ve sahada yazdırılabilen bu etiket, toplu taşıma üreticilerinin kalın kabloları ve kablo demetlerini tanımlamasını sağlayacak pratik bir çözümdür.

EN-45545-2 ile tamamen uyumlu yeni toplu taşıma kablo etiketi
Kalın kabloları ve demetleri kolayca tanımlayın
Brady Corporation'ın B-348 Toplu Taşıma Etiketi, şirketlerin otobüslerde ve raylı taşıtlarda kablo bağları kullanarak kalın kabloları ve kablo demetlerini tanımlamasını sağlar. Etiket, beyaz ve sarı olarak 4 boyutta sunulur. Tekli kabloları sonlandırılmadan önce tanımlamak için kullanılabilen Brady'nin B-7641 Düşük Dumanlı Sıfır Halojenli Makaronunu tamamlar.

Eksiksiz yer altı uyumluluğu
B-7641 kablo makaronunda olduğu gibi, B-348 kablo etiketi en katı yer altı standartlarıyla uyumludur. Etiket, Tehlike Seviyesi 3 için R-22 ‘iç yapı’ ve R-23 ‘dış yapı’ dahil olmak üzere EN-45545-2 'Malzemelerin ve bileşenlerin yangında davranışlarına ilişkin gereksinimler'de açıklandığı gibi düşük duman ve sıfır halojen emisyonu gereksinimlerini tamamen karşılar. Toplu Taşıma Etiketi, İngiliz Standardı BS6853 ile de uyumludur.

Yerinde ve sahada yazdırılabilir
Toplu Taşıma etiketleri, yüksek adetlerde masa üstü yazıcı modeli kullanılarak her tesiste yerinde yazdırılabilir. Tanımlanmamış kabloları aynı etiketlerle sahada hızla etiketlemek için Brady mobil yazıcı kullanılabilir. B-348 etiketiyle uyumlu yazıcılar, BMP61 ve BMP71 Etiket Yazıcısı gibi mobil etiket yazıcılarını ve BBP12, BBP33 ve BradyPrinter i7100 Endüstriyel Etiket Yazıcısı gibi masa üstü sistemleri içerir.

Brady web sitesinden test için numuneler edinilebilir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers