www.endustriweb.com
Ingersoll Rand

Kablosuz taşlama aletleri

Ingersoll Rand IQv kablosuz ailesine iki yeni kalıpçı taşlama – GR25 ve GS 25 ile bir yeni taşlama aleti – GC25 olmak üzere üç yeni üye daha katıldı. Ailenin yeni üyeleri 25 kg ağırlık ve dakikada maksimum 27,500 devir hızıyla piyasadaki en yüksek dönme hızı ve ağırlık oranına sahiptir. Ürünler otomotiv gövde işi, metal işi, bina ve çilingir endüstrileri için tasarlanmıştır.

Kablosuz taşlama aletleri
Yeni kablosuz taşlama serisi araba gövde dükkânlarına yönelik GR25, hafif endüstrilere (kaynaktan önce yüzey taşlama, küçük yaprak metal ya da kablo kesme, çilingir ihtiyaçları, metal işi, vb) yönelik GS25 ve bütün uygulamalarda kullanılabilecek olan GC25 olmak üzere üç üründen oluşmaktadır.
 
Taşlama aletlerinin her biri patent bekleyen IQv Pençe dönme-kilit montajı özelliğine sahiptir; bu özellik mevcut olan en güçlü ve sağlam tasarım için bataryayı araca kenetler. Taşlama aletleri bütün 14.4V IQv bataryaları ile uyumludur.
 
Taşlama aletleri çoğu pnömatik kalıpçı taşlamaların kapasitesini aşan etkileyici bir güç sağlayan optimize edilmiş yüksek performanslı 0,35hp motor özelliğine sahiptir. Taşlamalar ayrıca uzun ömürlü dayanıklılık için ileri çark tertibatı ile donatılmıştır ve Ingersoll Rand pnömatik kalıpçı taşlamaların dayanıklılığı kanıtlanmış açı kafası ve kelepçesine sahiptir. Isınma ya da teklemeden kaynaklanan motor hasarını önlemek suretiyle araç ömrünü uzatan benzersiz bir motor kontrolü de araçların özellikleri arasındadır. Değişken hız fonksiyonu yanlışlıkla yapılan araç çalışmasını önleme sırasında hız kontrolü sağlayan bir emniyet kilidine sahiptir.
 

 
İrtibat:
Frédéric Volante
Pazarlama Müdürü, Endüstriyel Bakım, ESA
E-posta:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers