www.endustriweb.com
Ingersoll Rand

Ingersoll Rand pnömatik balansı 50. yılını kutluyor

Ingersoll Rand pnömatik balansı 50. yılını kutluyor
1959 yılında, Zimmerman (Ingersoll Rand tarafından satın alınmasından itibaren) endüstrinin pek çok sektöründe iş istasyonlarının ergonomisinde devrim yaratacak bir kaldırma düzeneği geliştirip bu düzeneği mükemmel hale getirdi. Son derece basit bir sisteme dayanan pnömatik balans, bir pnömatik kaldıraca kıyasla çok daha fazla avantaja sahiptir: son derece düşük tüketimi (geleneksel sistemin beşte biri), kaldırma hızı (saniyede maksimum 2 metre) ve hepsinden önemlisi yenilenmiş hareket alanı operatör kuvveti gerektirmeksizin 40 cm aralığının üstünde kesin yük konumlandırmasını mümkün kılmaktadır.

1960’lı yıllarda talep önemli ölçüde artmıştır. Çeşitli faaliyet alanları kaldıraçların bu sistemin makul bir fiyata kullanılmasıyla verimliliği arttırıp operatörlerin rahat çalışmasını sağladığını göstermiştir. Pnömatik balansların güvenilirliği ve bakım kolaylığı araçların çok sayıda imalat sahasına hızla kurulmasını sağlamıştır.

İlerleyen yıllar içinde balanslara hem tasarım hem performans açısından pek çok yenilik getirilmiştir. Kaldırma/indirme hızı ve yük kapasitesi önemli ölçüde arttırılmıştır. Son yıllarda pnömatik teknolojide kaydedilen ilerlemeler balansı tam anlamıyla akıllı bir kaldırma aracı haline getirmiştir.

Ingersoll Rand bu yıl dönümü sebebiyle balans ve döner vinç paketleri ile balans ve kaldıraç kolu paketlerinde Haziran 2009 sonuna kadar promosyon başlatmaktadır. Ayrıntılı bilgi için bayiinize danışınız.

İrtibat:
Aymeric Dupont-Franklin
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers