www.endustriweb.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue v.8.2 SP1 Bina Yönetim Sistemi

ARC Informatique yönetim yazılım paketinin son sürümü PcVue v.8.2 SP1’i iftiharla sunar. PcVue ısıtma ve iklimlendirme, aydınlatma, güvenlik, düşük voltajlı elektrik tedariki, yangın alarmları ve diğer işlevler de dâhil olmak üzere hizmet sektörü, endüstri, hava alanları ve hastanelerdeki bütün bina yönetimi parametrelerini tek bir araçta toplama özelliği ile benzerlerinden ayrılmaktadır. PcVue V8.2sp1 bina enerji optimizasyonu modülleri ve kapasitesi ile yenilikçi bir yaklaşımın ürünü olmanın yanı sıra, AutoCAD dosyalarını doğrudan birleştirme özelliği ile piyasada benzersizdir. PcVue dünya çapında 20’yi aşkın ülkede birkaç bin binaya kurulmuş bulunmaktadır; Airbus Industries, Paris Charles de Gaulle hava limanı, Central China TV (Pekin) ve Milan hastanesi bu binalardan yalnızca birkaçıdır.

PcVue v.8.2 SP1 Bina Yönetim Sistemi
PcVue v.8.2 SP1'nin birinci benzersiz özelliği bir binanın enerji verimliliğini optimize etmesi ve dolayısıyla daha ekonomik ve daha ekolojik olmasıdır. Yazılım, enerji tüketen alt sistemlerden gelen bilgiyi işlemek için gerekli protokolleri bünyesinde barındırır: BACNet® (kontrolör yönetimi), Lonworks® (bina bölmelendirme), Dali (ışık seviyesine göre aydınlatma kontrolü). Yazılım ihtiyaç doğrultusunda klima üniteleri, aydınlatma sistemleri ve güneş kırıcıların çalışması ile enerji kaynaklarının tahsisini (güneş enerjisi, vb) eş zamanlı veya ayrı ayrı zamanlarda kesintisiz bir şekilde optimize eder.

Visual Manager modülü enerji yönetim analizinde kullanılır. Visual Manager modülü birincil ve ikincil enerjilerin ölçümünün yanı sıra ekipmanın ölçüm üstünde etkisi olan çalışmasını takip eder. Visual Manager tüketim tahminlerinin yanı sıra her çeşit ‘etkileme faktörü’nü yönetebilir; böylece kullanıcı enerji izlemeye ilişkin ilgili bütün bilgileri karşılaştırıp analiz edebilir; bu durum hedefleme şeklinde adlandırılmaktadır. Kesintisiz takip sayesinde her türlü akım ivedilikle ölçülüp analiz edilebilir ve düzeltici eylemlerin sonuçları da uygulanabilir. Isıtma açma/kapama zamanları, belirli alanların aydınlatılması, vb. için görev planlama yardımcısı olarak kullanımı kolay bir web planlayıcısı da sunulmaktadır.

PcVue v.8.2 SP1 Smart Generator aracının son yükseltmeleri ile de yenilikçi bir yaklaşımın ürünüdür; AutoCAD® dosyalarını yönetebilen bu son yükseltmeler Smart Generator’ı bu türdeki tamamıyla AutoCAD® uyumlu tek araç yapmaktadır. Denetim uygulaması yayınlandığında, Smart Generator modülü Wago CoDeSys®, Schneider Electric Unity®, ISaGRAF, Siemens STEP7®, Echelon gibi üçüncü taraflara ait yazılımlardan gelen verilerin kullanılmasını ve insan - makine arayüzlerinin (nesne modelleri, davranışlar) otomatik oluşturulmasını sağlar. AutoCAD® bina çizimleri ile otomatik kontrolör bilgisinden denetim görüntüleme modelleri ile ilgili nesneler otomatik olarak oluşturulabilir. Sözgelimi, kontrol ünitesinin AutoCAD® çizimi denetçide dinamik nesne arayüzü oluşturmak için doğrudan kullanılabilir. Sıcaklık kontrol emirleri de doğrudan entegre edilebilir. Bu özellik sayesinde geliştirme süreleri önemli ölçüde kısalmakta ve hata riski düşmektedir.

Bir önceki sürümlerde olduğu gibi, PcVue v8.2 SP1 de ileri seviyede alarm yönetimi (bağımlılıkla maskeleme), esnek mimariler (bağımsız, istemci/sunucu, web istemcisi, vb.) ve diğer özelliklerle donatılmıştır.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers