www.endustriweb.com
BRADY

Güvenliği ve verimliliği artırmak için kolayca dayanıklı etiketler yazdırın

Brady Corporation’ın yeni S3100 İşaret ve Etiket Yazıcısı, kullanıcıların iş yeri güvenliğini ve istendiği anda verimliliği artırmak için bağımsız modda bile çok çeşitli güvenilir güvenlik işaretlerini ve tesis etiketlerini kolayca yazdırmasını sağlar.

Güvenliği ve verimliliği artırmak için kolayca dayanıklı etiketler yazdırın
Çok çeşitli etiketler ve işaretler
Yeni S3100 İşaret ve Etiket Yazıcısı, kullanıcıların herhangi bir iş yerinde güvenliği ve verimliliği artırmak için çok çeşitli işaretler ve etiketler yazdırmasını sağlar. S3100 ile güvenlik işaretleri, zemin işaretleri, 5S etiketleri, üretim etiketleri, rafları, kapıları, merdivenleri, kutuları, masaları ve sandalyeleri tanımlayan etiketler ve kimyasal maddeleri tanımlayan CLP etiketleri ne zaman ihtiyaç olursa yerinde yazdırılabilir.

Dayanıklı olacak şekilde tasarlandı

S3100, dış mekanda 8-10 yıl dayanıklı kalan endüstriyel sınıf viniller ve ToughStripe zemin işaretleri dahil sağlam polyesterler üzerinde yazdırabilir. S3100 ile yazdırılan işaretler ve etiketler, hem iç hem de dış mekanda kullanılabilmesi sayesinde büyük tesislerde, üretim hollerinde, depolarda ve lojistik ve dağıtım merkezlerinde güvenlik ve tesis tanımlaması için son derece kullanışlıdır. Brady’nin işaret ve etiket malzemeleri, endüstriyel ortamlarda dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış ve uluslararası ASTM test yöntemlerine göre test edilmiştir. Her işaret ve etiket malzemesi için teknik veri sayfaları mevcuttur.

Kullanımı son derece kolay
Yeni S3100 İşaret ve Etiket Yazıcısı, son derece kolay bir şekilde kullanılabilir ve otomatik kalibrasyon ve otomatik etiket malzemesi kurulumu içerir. Bu, kullanıcıların yazıcının yanına gidip ihtiyaç duydukları işaretleri ve etiketleri hemen yazdırmasını sağlar. Yazıcının 20 saniyeden kısa sürede değiştirilebilen ve “kolay takılan” etiket malzemeleri ve uyumlu mürekkep şeritleri sayesinde başka bir etiket malzemesine son derece kolay ve hızlı bir şekilde geçiş yapılabilir. Dokunmatik ekrana sahip kullanımı kolay kullanıcı arayüzü, yazıcı bağımsız modda kullanılırken bile çok çeşitli işaret ve etiket tasarım seçenekleri sunar. Bilgisayara bağlandığında, işaret ve etiket tasarım seçenekleri Brady web sitelerinden indirilebilen Brady Workstation etiket tasarım uygulamalarıyla daha da artırılabilir.

Yazıcı özelliklerine Güvenliği ve verimliliği artırmak için kolayca dayanıklı etiketler yazdırın

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers