www.endustriweb.com
iwis

Temiz ve hassas transfer için kapalı zincirler

Transfer zincirleri, ürünlerin bir sonraki üretim aşamasına taşınması gereken pek çok farklı endüstriyel uygulamada kullanılmaktadır, ki bunların arasında belirli bir temizlik gerektiren veya özellikle hassas ve kırılabilir ürünlerin nazik bir şekilde taşınmasına ihtiyaç duyulan durumlar da bulunmaktadır.

Temiz ve hassas transfer için kapalı zincirler
Şekil 1: iwis transfer zincirleri, aşınma dirençli, dayanıklı ve Snap-On geçmeli plastik bağlantılarla tamamen kapatılmıştır.

Bu gereksinimleri karşılamak adına iwis, dayanıklı plastik bağlantılarla kapsamlı bir zincir yelpazesi geliştirmiştir. Zincirin işlevsel kısımları tamamen kapalıdır, ki bu da beraberinde bir çok avantaj sağlamaktadır: Ürün temiz ve hasarsız kalır, zincir üzerinde toz ya da kir birikmez, ürünler düz bir yüzey üstünde taşınır, ve zincir dişlilerin üstünden geçtiğinde yük kaldırma olmaz.

İwis trasfer zincirleri, üretim aşamasında uygulanan ilk yağlayıcının üstün yapışkan özellikleri sayesinde son derece dayanıklıdır. Standart, yüksek sıcaklık ve antistatik uygulamalar için sunulan üç bağlantı versiyonunun tamamı da son derece dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Seçilen bağlantı ve yağlayıcı maddeye bağlı olarak, iwis transfer zincleri -50°C ve 150°C arasında değişen sıcaklıklarda kullanılabilir. Üretim öncesi iwis'e danışılması durumunda, bu zincirler gıdada kullanılabilir kalite (H1) veya silikonsuz (PWIS) yağlama ile bu gereksinimlerini de karşılar hale getirilebilir.

Standart iwis temel zinciri SL'nin yanı sıra, MEGAlife serisinden nikel kaplama veya bakım gerektirmeyen zincirler gibi özel zincir versiyonları da mevcuttur.

Bütün bu olumlu özeliklerin ideal bir şekilde bir araya getirilmesi, iwis transfer zincirlerini hassas ürünlerin, konteynırların veya iş parçası taşıyıcılarının nitelikli bir şekilde idare edilmesi gereken tüm nakil, taşıma ve ölçülü taşıma uygulamaları için uygun hale getirmektedir. Bu uygulamalar arasında örnek olarak gıda işleme, elektronik ve PCB imalat endüstrileri, kağıt baskı, medikal teknoloji ve ilaç üretimi ve cam, seramik ve kağıt işleme yer almaktadır.

Transfer zincirlerinin yanı sıra, Münih merkezli zincir uzmanı iwis tahrik ve taşıma uygulamaları için kapsamlı bir ürün yelpazesi sunar. Bunun içinde hassas ve yüksek performanslı makaralı konveyor zincirleri, bakım gerektirmeyen ve korozyona dayanıklı zincirler, akümülasyon zincirleri, özel amaçlı konveyor zincirleri, yaprak zincirler, bakla bant zincirler, moduler bantlar, tarım makineleri için zincir ve aksesuarlarıyla ve otomotiv endüstrisi için zamanlama zinciri bulunmaktadır.

Temiz ve hassas transfer için kapalı zincirler

Şekil 2: iwis transfer zinciri bağlantıları. iwis farklı uygulamalar için üç farklı versiyon sunmaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers