www.endustriweb.com
Ingersoll Rand

Pit Boss Drenaj Pompaları

Ingersoll Rand Industrial Technologies ARO Sıvı Teknolojileri bölümü, güvenilir ve sağlam pompa kullanımının vazgeçilmez bir gereklilik olduğu madencilik, inşaat, drenaj işleri ve diğer faaliyetler için özel olarak geliştirilen taşınabilir ve havayla çalışan diyafram pompalarının yeni serisini iftiharla sunar. Pit Boss pompaları en zorlu uygulamalar için tasarlanmış olup aynı zamanda maksimum 821 L/dk. oranında yüksek akış hızı sağlamaktadır. Pompalar piyasadaki diğer modellerdekine kıyasla dört kat daha uzun süre dayanan bir diyafram ve buzlanma ve kesinti olmaksızın güvenli bir çalışmayı garantileyen patentli bir hava motoru ile donatılmıştır.

Pit Boss Drenaj Pompaları
Pit BossTM pompaları, en zorlu uygulamaları başarıyla gerçekleştirmek için güçlü emme yüksekliği ve 821 L/dk.ya kadar çıkan etkileyici akış hızlarıyla sektöründe lider bir performans sunmaktadır. Yarı katı ve katı maddelerin sorun teşkil etmesi durumunda, optimize edilmiş akış pasajları maksimum 1 inç (25,4 mm) çapında parçacıkları içeren sıvıların aktarılmasına olanak tanımaktadır. Pit BossTM pompaları ayrıca tek yönlü boşaltma kontrol valfına sahiptir; bu da pompanın çukur ya da delik içinde derine yerleştirilmesi gerektiği durumlarda pompanın batırılmasını sağlamaktadır.

Pit BossTM pompaları en sert koşullara dayanmak üzere tasarlanmış olup en yüksek güvenilirlik seviyesini sunmaktadır. Yılların deneyimiyle elde edilen gelişmeler, piyasadaki benzer modellere kıyasla maksimum dört kat daha fazla dayanan diyafram tasarımlarının doğuşunu sağlamıştır. Diğer pompalar sıklıkla buzlanıp çalışmayı kesintiye uğratırken, Pit BossTM pompalarının patentli hava motoru tasarımları yüzde yüz güvenilir çalışma sağlamaktadır. Ayrıca, çıkarılabilir korunmuş ağız yabancı parçaları pompanın dışında tutarak pompalama işlemine özgü kalıntılardan kaynaklanan arızaları bertaraf etmektedir.

Kolaylık sağlayan taşınabilirlik sunmak için pompalarda portatif ve kavraması kolay kollar bulunmaktadır. Bu kollar üç ayrı port boyutunda mevcuttur (1,5”, 2” ve 3”). Tümleşik taban plakası ağırlığı dağıtarak çamurlu ve sabit olmayan ortamlarda güvenilir çalışma sağlar.

Havayla çalışan
Pit BossTM pompaları doğaları itibarıyla güvenli olup tehlikeli alanlarda ve patlayıcı ortamlarda tutuşmadan kaynaklanan kıvılcım endişesi olmaksızın kullanılabilirler.

Pit BossTM pompaları kullanıcıya hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Pompaların cıvatalı montajı, özellikle piyasadaki plastik kelepçe bantlı benzerlerine kıyasla daha hızlı ve kolay bakım özelliği sunar. Hazır servis kitleri de sağlanmaktadır.

ARO
Pit BossTM pompaları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için bulunduğunuz yerdeki yerel ARO sıvı işleme profesyoneli ile görüşebilir, +33 1 3007 6943 no’lu telefonu arayabilir veya www.fluids.ingersollrand.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Contact: Karina Visciola
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 1 3007 6943
Website: www.fluids.ingersollrand.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers