www.endustriweb.com
Carrier

Carrier AquaForce® 30XB Soğutma Grubunu takdim ediyor

Sabit hızlı, vidalı, hava soğutmalı soğutucu 250-1700 kW arasında soğutma kapasitesi sunuyor.

Carrier AquaForce® 30XB Soğutma Grubunu takdim ediyor
AquaForce® 30XB

Carrier, tüm dünyada binlerce kez kurularak kendisini kanıtlamış 30XA serisinin bir sonraki evrimi AquaForce® 30XB ve 30XBP soğutucusunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. 250 kW’tan 1700 kW’a kadar soğutma kapasitesine sahip bu yeni sabit hızlı vidalı hava soğutmalı soğutucular, her bir müşteri talebine en iyi şekilde cevap verebilmek ve yeni Avrupa Ekodizayn Yönetmeliklerinin gereksinimlerini yerine getirmek adına 3 farklı verimlilik seviyesinde sunulmakta. İleri teknoloji ısıtma, havalandırma ve soğutma çözümlerinde dünya lideri olan Carrier, bir United Technologies Corp. Bölümü olan UTC Climate, Controls & Security altında faaliyetlerine devam ediyor.

Yeni AquaForce® 30XB serisi, AquaForce®’un saha deneyimiyle Carrier’in endüstri lideri teknolojilerini bir araya getiriyor:

- Sağlamlığı ile bilinen (Ünitelerin %99.7’sinde herhangi bir kompressor arızası yaşamamıştır) Carrier O6T çift vidalı kompresör.
- Uzun vadede en iyi performans için Super Enviro-shieldTM kaplamaları ile birlikte tamamen alüminyum Novation® mikrokanal ısı değiştiriciler.
- Doğadan esinlenmiş yeni fan bıçağıyla, laboratuarlarımızdaki gelişmiş araştırma çalışmalarının bir ürünü olan altıncı nesil Carrier Flying Bird fanları.
- Düşük basınç düşümü için tasarlanan yeni bakır boru dizaynı ile Carrier taşmalı huzme borulu evaporatör.
- 10 dil farklı içeren renkli dokunmatik ekranlı kullanıcı arayüzü ile Touch Pilot® kontrolü.

Bir hayli zorlu binalar içinse, yeni AquaForce® 30XBP premium versiyonu şu özellikleri içermektedir:

- Tam yük ve kısmi yükte (4.5’e kadar SEER 12/7 ve 6.3’e kadar SEPR12/7) kayda değer performans iyileştirmeleri sunmak adına GreenspeedTM EC fanları ve ilave ısı eşanjörü yüzeyi.

“kanıtlanmış performansıyla birlikte 30XA mirasının ötesinde, Yeni 30XB, yarının zorluklarını önceden kavramak ve yüksek mevsimdel verimlilik sağlamak için öncü teknolojiler sunmaktadır.” diyor Carrier vidalı soğutucu ürün müdürü William Doll. “Tüm iklim koşullarında yüksek güvenirlik ve ekonomik çalışmanın en önemli müşteri ihtiyacı olduğu ticari ve edüstriyel uygulamalarda, 30XB ve 30XBP soğutucuları en ekonomik çözümdür.”

Üç performans seviyesinde sunulan 30XB, her bir uygulama ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmektedir:

- 5.5’ kadar Mevsimsel Enerji Performası Oranı ve 3.3’e kadar EER ile, yüksek sıcaklıkta işlem uygulamaları için veya tam yükte yüksek performansın beklendiği yüksek performans iklimlerinde 30XB’nin standart versiyonu en iyi ekonomik çözümdür.
- AC motorlu Greenspeed™ değişken hızlı fanlar ile donatılmış 30XB ünitesi, konfor amaçlı soğutma uygulamaları için 4.4'e kadar geliştirilmiş Mevsimsel Enerji Verimliliği Oranı (SEER12 / 7) sunar.
- 4 farklı akustik konfor seviyesi ile, AquaForce® 30XB gürültüye duyarlı ortamlarda da en zorlu teknik ihtiyaçlara cevap verebilmektedir.
-20 ° C ila 55 ° C arasında değişen dış sıcaklıklarda çalışan AquaForce® 30XB, üst düzey ofis binaları ve otellerden sağlık tesislerine, veri merkezlerine ve endüstriyel projelere kadar geniş bir uygulama yelpazesi için mükemmel çözümdür.

HFO R1234ze için özel olarak tasarlanan AquaForce® 30XB PUREtec™ 2018 yılının sonlarında piyasaya sürülecek.

Daha fazla bilgi edinmek veya bölge bayinizi bulmak için www.carrier.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers