www.endustriweb.com
Asco

Emerson Kurulum Maliyetlerini Azaltan Yüksek Yoğunluklu Pnömatik Valf Adasını Duyurdu

Emerson, kurulum maliyetlerinde düşüş sağlayacak ASCO Numatics G3 Serisi elektronik valf adası platformu için önemli bir güncellemenin haberini duyuruyor. Valf adası, tek bir valf adası kurulumunda en fazla 128 solenoid valf kontrol edebilecek şekilde genişletildi. Bu özellik bir hattan daha fazla valfin kontrol edilebilmesini sağlayarak hat sayısında ve kabinde kablolama, dahili borular ve elektrik bağlantılarında tasarruf sağlıyor. Müşteriler bir ambalajlama tesisi veya bir motor blokunda çok sayıda vana veya pnömatik ekipman kontrol eden müşteriler için son derece faydalı olacak.

Emerson Kurulum Maliyetlerini Azaltan Yüksek Yoğunluklu Pnömatik Valf Adasını Duyurdu
Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Uwe Claus “Yeni işlevler tasarımcıların geniş kabin alanını en aza indirebilmelerini ve pnömatik vana adalarına daha az hat atamalarını sağlıyor,” dedi. “Artık tasarımcılar bir kabine daha fazla valf yerleştirebilir veya aynı sayıda valfi barındırmak için daha küçük bir kabin kullanabilir. Buna ek olarak yükleyicilerin yalnızca bir hat oluşturup yapılandırması yeteri oluyor ve bu şekilde zamandan ve işçilik maliyetlerinden tasarruf sağlanıyor.”

Genişletilmiş valf platformları 128 adet 11 mm’lik solenoid valfler ve en fazla 80 adet 18 mm ve 26 mm valf destekleyebiliyor. Valf platformlarının kapasitesini artırmak için orta istasyon blokları vana sürücüler ve yedek güç konnektörleriyle birlikte eklendi. Bu esnek yaklaşım müşterilerin yalnızca tasarımlarında gereken kapasite ve işlevsellik için ücret ödemelerini sağlıyor. Ethernet/IPTM DLR, Profibus® DP, ve dağıtım için Valf Alt - bus dahil olmak üzere son derece farklı iletişim protokolleri destekleniyor.

Müşterilere, tasarımlarında ve seçimlerinde zaman kazanabilmeleri için pnömatik vana adası kurulumlarını tasarlarken esnek ve güçlü çevrimiçi Dinamik Ürün Modelleme (DPM) kullanmaları önerilir. DPM aracı vana adalarının tamamen yapılandırılmasını sağlar. İlgili ürün için benzersiz bir spesifikasyon üretir ve indirilebilecek bir CAD çizimi oluşturur.

Claus, “Yeni G3 Serisi platformumuz yaşam bilimlerinde (farmasötik ve biyofarmasötik), yiyecek ve içecek, hassas kimyasallar ve su/atık su uygulamalarında kullanım için ideal bir seçenektir,” dedi.

Emerson.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers