www.endustriweb.com
Sigmatek

Kablosuz, Çoklu

dokunmatik & Güvenlik Fonksiyonları: HGW 1033

Kablosuz, Çoklu

SIGMATEK´in çoklu dokunmatik ve Güvenlik fonksiyonlarına sahip kablosuz çalışan paneli: HGW 1033

SIGMATEK tarafından sunulan kablosuz el paneli HGW 1033 çalışma konforunu kötü yönde etkileyen tüm engelleri ortadan kaldırıyor. İlk olarak, kablosuz veri transferi ile üretim alanındaki metrelerce uzunluktaki kabloları ortadan kalkıyor. İkinci olarak, mobil panelin sahip olduğu 10.1 inç çoklu dokunmatik ekran (PCT) tüm endüstriyel uygulamalara uygun olmakla birlikte pek çok görüntüleme seçeneği ve sezgisel bir çalışma konsepti sunuyor.

Modern HMI (İnsan-Makine Arayüzü) halihazırda güvenlik elementleriyle donatılmıştır: Onay düğmesi, kilitli anahtar ve aydınlatmalı acil stop düğmesi. Pasif durumdayken düğme gri konumdadır. Işıklı kırmızı mantar butonu HGW 1033 sisteme doğru bir şekilde bağlanıldığını ve tüm güvenlik önlemlerinin kullanıma hazır olduğunu gösterir. Fonsksiyon odaklı verilerde olduğu gibi güvenlik verileri, standart WLAN ağı vasıtasıyla fakat Siyah Kanal İlkesine (Black Channel Principle ) göre iletilir.. Kablosuz HMI ile, makine operatörü denetim noktalarını esnek bir biçimde seçip sadece tek bir panel ile birkaç makineyi, robotu ya da sistem ünitelerini aynı anda çalıştırabilirsiniz. Bu amaçla, makine tanımlaması için güvenli 7-segmentli ekran entegre edilmiştir.

Çift çekirdekli EDGE2 Teknolojisine sahip işlemci, üzerindeki entegre pil sayesinde, yeniden şarj edilmesine gerek kalmadan 2 saat boyunca gerekli görselleştirmeyi sağlar. Kablosuz panel OPC-UA iletişimini destekler ve standart olarak USB arayüzüne sahiptir. Erişim düzeylerini yetkilendirmek için RFID okuyucusu opsiyonel olarak entegre edilebilir. Güvenlik elementleri ve pil takımı da dahil olmak üzere tam donanımlı bir HGW 1033´nin ağırlığı 1,500 gramdır. Bu yüzden diğer el cihazlarına kıyasla daha hafiftir ve bu sayede siz yormadan çalışma imkanı sağlıyor. Pratik bir ek özellik olarak, arka tarafta bulunan kavrama ünitesinde HMI'nın makina aksamına (HMI için özel yuvaya gerek kalmadan) yerleştirilmesini sağlayan mıknatıslar vardır.



SPS IPC Drives, Salon 7, Stand 270


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers