www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco MP2050 uç kaliteleri güçlü ve yüksek ısı dirençli malzemeleri sorunsuz işliyor

Seco Tools yüksek mukavemetli ve yüksek ısı dirençli malzemeleri verimli şekilde işlemek için MP2050 uç kalitelerini tokluğun ve aşınmaya karşı dayanıklılığın optimum dengesiyle birlikte sunmaktadır. İlk başta özel olarak enerji üretimi sektöründeki türbin kanatlarını işlemek için geliştirilen bu kalite, havacılık uygulamalarında da mükemmel sonuçlar verir ve östenitli ve martenzitli paslanmaz çelikler ile titanyum gibi malzemeleri frezelemeyi kolaylaştırır.

Seco MP2050 uç kaliteleri güçlü ve yüksek ısı dirençli malzemeleri sorunsuz işliyor
HQ_IMG_SNS_2017-2_MP2050_06_With_Product_Background.jpg

Kesme bölgesinde oluşan yüksek ısıya dayanıklılığı, yüksek süreç tutarlılığı ve tahmin edilebilirliğe ilaveten kesme kenarıda takaş birikmesi ile talaş adezyonunu verimli şekilde önlemek için kaplamasına uygulanan tamamen yeni alt tabaka ve son işlem MP2050'nin özelliklerini artırır.
Kaplamadaki alt tabaka güvenilirliği ile aşınmaya karşı dayanıklılığın birleşimi darbeli kesme, uzun takım kullanım boyları ve zayıf bağlama gibi durumların olduğu dengesiz işleme koşullarının üstesinden gelir. Ayrıca kalite, daha uzun takım ömrüyle takım maliyetlerini azaltır ve özellikle kuru işleme koşullarında kesme parametrelerinin artırılmasını sağlar.

MP2050 ürün çeşitleri arasında 10, 12, 16 ve 20 boyutlu yuvarlak uçlar bulunur. Yüksek ilerlemeli uçlar, Turbo, Square 6™ ve Square T4 için kare dik kenar işleme ve Double Octomill™ için yüzey frezeleme uçları da mevcuttur.

MP2050 hakkında daha fazla bilgi için lütfen yerel Seco temsilcinize danışın veya MP2050 ürün sayfasını ziyaret edin.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers