www.endustriweb.com
Bureau Veritas

BHP Olimpik Barajı İlk Kez Yığın Liçi Pilot Planından Bakır Katot Üretiyor

Bureau Veritas'ın Adelaide'de bulunan Modern Mineral Test Tesisi, şirketin Bakır Üretim Stratejilerini gerçekleştirmek üzere BHP ve Güney Avusturalya'yı destekliyor.

BHP Olimpik Barajı İlk Kez Yığın Liçi Pilot Planından Bakır Katot Üretiyor
ADELAIDE (19 EYLÜL 2017) – Test, denetim ve onay hizmetlerinde dünya lideri olan Bureau Veritas 2012 yılında erken gelişim çalışması başladığından beri Yığın Liçi Projesi üzerinde BHP'nin Olimpik Barajıyla çalışıyor. Test programı laboratuvar aşamasından projenin mevcut tam entegre Ortaya Koyma Aşamasına geçti.

BHP Yığın Liçi programı Bureau Veritas firmasına dünya standartlarında bir mineral test tesisi olarak tanınmasını sağlayacak şekilde Güney Avusturalya, Adelaide'de bulunan Wingfield laboratuvarında mevcut imkanlarını genişletme fırsatı verdi. Genişletilen imkanlar arasında artık ufak ölçekten ortaya koyma düzeyine kadar kapsamlı yığın liçi imkanı ve bununla birlikte mineral flotasyonu, karmaşık metal çıkarma ve kurtarma çalışmaları için başka pilot tesisler yer alacak.

Bu tesisler araştırma ve geliştirme programları için ve daha rutin maden projesi fizibilite çalışmaları için kullanılıyor. Desteğin devam etmesiyle bu girişim hükümetin Güney Avusturalya'nın bakır ve diğer mineral geliştirme fırsatları için tercih edilen bir merkez olarak tanıtılması hedefini gerçekleştirme yönünde çalışmalar yapmasına yardım edecek.

Bureau Veritas 1960'lardan beri Adelaide'de bulunan bir şirket olan Amdel Pty Ltd.'yi alarak Avusturalya mineral test hizmetleri pazarına 2008 yılında girmiş oldu.

Pasifik Bölgesi Mal Sektörü ve Tesisler Kıdemli Başkan Yardımcısı Laurent Louail şu ifadelere yer verdi: "Özellikle Bureau Veritas mineral işleme hizmetleri Uluslararası Mükemmellik Merkezimiz olarak gördüğümüz Wingfield tesisimizden gurur duyuyoruz."

Pasifik Bölgesi Mal Başkan Yardımcısı Craig Kenna şöyle devam ediyor: "Dünya genelinde BHP şirketleriyle güçlü bir ilişkimiz var ve Güney Avusturalya'da Olimpik Barajla olan uzun süreli ilişkimizden fazlasıyla gurur duyuyoruz. "BHP'nin bu aşamayı başarıyla sonuçlandırmasına yardım etmeyi ve operasyonların en geniş düzeyde yapıldığı aşamaya geçmeyi dört gözle bekliyoruz."

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers