www.endustriweb.com
Weidmüller

Weidmüller “interlift 2017” Fuarında – Salon 2, Stand B2229

Weidmüller FieldPower® Elevator: Asansör teknolojisinde yenilikçi ve kişiselleştirilebilir bir kuyu tesisat sistemi. – Asansör ve yürüyen merdiven teknolojisi için Endüstriyel Analiz. – Teknik sunum: “Öngörücü Bakım – Gelişmiş Analiz tarafından mümkün kılınan Akıllı Servisler”.

Weidmüller “interlift 2017” Fuarında – Salon 2, Stand B2229
Şekil 1: Asansör endüstrisi için ağ tabanlı dijitalizasyon teknolojileri

Weidmüller, “interlift 2017” fuarında asansör ve yürüyen merdiven endüstrisi için kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor. Bunların arasında yenilikçi FieldPower® Elevator kuyu tesisat sistemi ve öngörücü bakım için ileri görüşlü bir analiz sistemi olan Endüstriyel Analiz sergileniyor.
Uzun yıllara dayanan bir asansör endüstrisi partneri olarak, Weidmüller’in uzman ekibi geniş yelpazede becerilere ve müşteri uygulamalarını anlamada derin bir anlayışa sahip. Müşterilerimizle yoğun bir diyalog gerçekleştirmek adına uzmanlarımız bütün fuar boyunca hazır bekleyecek. 19 Ekim 2017 tarihinde VFA Forum Salon 2 Saat 16:00’da düzenlenecek “Öngörücü Bakım – Gelişmiş Analizlerin mümkün kıldığı Akıllı Servisler” konulu Teknik sunuma katılarak, konuya ilgi duyan ziyaretçiler yeni teknolojiler hakkında geniş çaplı bilgi edinebilirler.

FieldPower® Elevator Kuyu Tesisat Sistemi
Weidmüller sadece münferit parçalar ortaya koymayı değil, aynı zamanda iş süreçlerini kolaylaştıran ve ekipman verimliliğini arttıran çözüm konseptleri de geliştirmeyi amaçlıyor. “FieldPower® Elavator” ile şirketin portföyü, doğrudan bu amaca hitap eden, asansör teknolojisi için yenilikçi bir kurulum sistemini de içinde barındırıyor. Kurulum sistemi kuyu tesisatında çığır açıyor. Kurulum süresini önemli ölçüde düşürüp işin daha kolay, mantıklı ve hatasız şekilde yapılmasına olanak tanıyarak diğerlerinden ayrılıyor. Sistemin kalbinde iki adet anahtar bileşen yer alıyor: asansör kuyu tesisatı kutusu ve 11 kutuplu flat kablo. Bileşen sayısının azlığı lojistik maliyetlerini optimize ederken proje yönetimini de kolaylaştırıyor. Halihazırdaki kurulumların modernizasyonu söz konusu olduğunda bu istisnai bir avantaj sağlıyor.
Söz konusu ister insan asansörü, ister yük asansörü, isterse de yeni kurulumlar veya modernizasyon projeleri olsun, asansör kuyu tesisatı kutuları asansör endüstrisinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla tasarlanmıştır. Asansör kuyu tesisatı kutularındaki çift uçlu geçmeli kontaktlar flat kablonun güvenli bir şekilde bağlanmasını sağlar. “Kutu”nun arkasında yer alan bağlantı terminallerinin PUSH IN teknolojisi, kapı kilidi (emniyet zinciri), kabin çağırma ve zemin göstergesinin hızlı bir şekilde bağlanmasını sağlar. Kuyu besleme, kuyu inişi ve gücün, sinyallerin ve de verinin iletimi için kuyu alt boşluğu bağlantısı gibi fonksiyonlar WeidmüllerFieldPower® Elavator Sistemi ile mümkün kılınmaktadır. Kuyu tesisat kutularının kurulumu, herhangi bir özel araca ihtiyaç duyulmaksızın birkaç basit operasyonel adımda yapılır.

Öngörücü Bakım – Endüstriyel Analiz

Dijitalizasyon çözümleri, asansör ve yürüyen merdiven teknolojisinde giderek daha fazla yer almaya başlamıştır. Weidmüller tarafından sunulan esnek ve ölçeklenebilir Endüstriyel Analiz çözümü ile, asansör ve yürüyen merdiven ekipmanındaki hatalar önceden kestirilebilir. Bunun altıncı his, kehanet veya kristal küreye bakmakla bir ilgisi yok. Aksine bu asansörlerin hareketini tanımlayıp analiz eden somut matematiksel ve istatistiki işlemlere dayalıdır. Pek çok durumda, asansör ve yürüyen merdivenlerdeki sensörler zaten yeterince veri iletmektedir ve bu yüzden ilk olarak daha fazla sensörün kurulmasına ihtiyaç yoktur.

Prosedür aslında ne içeriyor? Weidmüller’deki analiz uzmanları işe bir asansör davranış kalıbının öğrenilebileceği tüm verilere bakarak başlarlar. Sonrasında bu veri azaltılır ve sadece sistemi anlamak için gerekli olan bilgi göz önünde bulundurulur. Prosedür sadece geçmiş verileri analiz etmekle değil, aynı zamanda “canlı” veriye bağlı olarak tahminde bulunmakla da ilgilidir. Analiz sırasında, odak noktası ekipmanın operatörü ve/veya üreticisidir. Onların teknik bilgisi çok önemlidir. Daha öncesinde sınıflandırılmış olması koşuluyla, analiz yazılımı bir hatayı belirli bir ihtimal dahilinde tahmin edebilir. Bir anormalliğin gerçekten kritik bir hata olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmayacağına ise sadece kullanıcı karar verir.

Weidmüller’in uzman ekibi müşterilerinin uygulamalarını tanımaktadır ve bu yüzden asansör ve yürüyen merdiven ekipmanları için spesifik analitik fonksiyonlar sunabilirler. Weidmüller tahminlerinin esas özelliği münferit parçalarla ilgilenmek yerine sistemin kapsamlı bir değerlendirmesini yapmak adına var olan tüm bilgiyi özetlemesidir. Müşteriler danışmanlık, mühendislik, yazılım ve donanım oluşan bir kombinasyondan faydalanırlar. Tüm bireysel faktörler bireysel ihtiyaçları karşılamak üzere ayarlanır. Veri toplama, veri entegrasyonu, veri işleme, veri analizi ve uygulamasının geleneksel aşamaları proje ekibi tarafından yürütülür ve ardından elde edilecek ticari faydanın bir analizi yapılır. En sonunda çözümün ne şekil alacağına müşteriyle yakın işbirliğine giderek karar verilir. Weidmüller standart bir paket yerine her zaman için esnek ve ölçülebilir bir toplam çözüm sunmayı hedefler. Endüstriyel Analiz sayesinde şirketler kendilerini yarışta farklılaştırma ve veri güdümlü servis ile birlikte rekabet üstünlüğü yakalama şansı elde ederler.

Weidmüller – gücün, sinyalin ve verininin endüstriyel ortamda elektrisel bağlantısı, iletimi ve dönüşümü. – Bağlanalım.

Anahtar kelime: Asansör ve yürüyen merdiven endüstrisi için Weidmüller çözümleri

Ek bilgi: www.weidmueller.com


Weidmüller “interlift 2017” Fuarında – Salon 2, Stand B2229

Şekil 2: “FieldPower® Elevator” ile Weidmüller, asansör teknolojisi için kuyu tesisatında çığır açan kişiselleştirilmiş ve yenilikçi kurulum sistemi sunmaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers