www.endustriweb.com
BRADY

PaintStripe ile hızlı ve kolay zemin işaretleme

Brady Corporation’ın yeni PaintStripe Zemin İşaretleme Kalıpları, iş yerlerinin hızla düzenlenmesini ve verimliliklerinin artırılmasını sağlamak için hassas, boyalı çizgiler oluşturulmasına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

PaintStripe ile hızlı ve kolay zemin işaretleme
İş yeri verimliliğini artırın
Güvenlik işaretleri ve zemin işaretleri gibi net görseller, tam olarak bilginin gerektiği yerde önemli bilgiler verebilir. Çalışanların güvenli yürüme alanlarını, forklift şeritlerini, depolama konumlarını ve belirli üretim alanlarını hızla ve kolayca fark etmesine destek olarak etkili, yalın bir iş yerinin oluşturulmasına yardımcı olurlar.

Hassas ve kolay

Zeminlerin işaretlenmesi başka avantajlar da sunabilir, ancak fabrika zemininde hassas bir çizginin boyanması epey vakit alabilir. Brady’nin PaintStripe Zemin İşaretleme Kalıbıyla, hassas çizgiler daha hızlı bir şekilde boyanabilir. Kalıplardaki mesafe işaretleri, kullanıcıların tüm zemin çizgilerinin ve alanların yerini boyama işleminden önce tam olarak belirlemesini sağlar. Brady yapışkanlarına sahip olan PaintStripe kalıbı, zemin çizgisi kenarlarını hızla ve kolayca maskeleyebilir ve hassas zemin işaretlerinin elde edilmesi için kolayca çıkarılabilir. Bunun gibi boyalı zemin işaretleme uygulamasının hızlandırılması, proje hazırlık süresini kısaltır ve normal çalışmalarda görülen kesintileri azaltır.

Uygulamalar
Brady’nin PaintStripe ürünü, çeşitli zemin yüzeyi türlerine uyum sağlaması için iki yapışkan türüyle sunulur. PaintStripe kalıpları kullanılarak boyalı zemin işaretleme; dış mekan uygulamalarında, trafiğin yoğun olduğu fabrika zeminlerinde, yoğun üretim yapan tesislerde, zemini ıslak tesislerde, zorlu yüzey yıkama veya zemin temizlik protokollerinde veya sık sık kimyasal maddelere maruz kalan zeminlerde verimliliği artırmak için idealdir. Çalışma ortamınıza uygun bir boya kullandığınızdan emin olun!

www.bradyeurope.com/PaintStripe adresinden iş yeri verimliliğini artırmak için http://tekinfo.link/r6298c91470
PaintStripe ile hızlı ve kolay zemin işaretleme

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers