www.endustriweb.com
ESPRIT

DP Technology, ESPRIT 2017'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu

ESPRIT artık daha akıllı ve bu sayede daha hızlı programlama yapabilirsiniz.

DP Technology, ESPRIT 2017'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu
CAM endüstrisinin öncüsü DP Technology Corp, en gözde ürününün son versiyonu olan ESPRIT® 2017’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Üstün takım yolu, geliştirilmiş kullanıcı kontrolü ve hızlandırılmış işleme gücüyle, ESPRIT 2017 daha akıllı, basit ve hızlı bir işleme yöntemi sunuyor. 
 
ESPRIT 2017, kompleks parça geometrilerinin dik/yüzey frezeleme işlemleri için kapsamlı bir çözüm sunan yeni 3-eksenli Global Finishing döngüsünü de beraberinde getiriyor. Modelin analizine ve eşik açısına bağlı olarak Global Finishing kompleks parçalara en uygun takım yolunu uyguluyor ve böylelikle işlemeyi en uygun hale getiriyor. Daha iyi bir finiş elde etmek için dik ve sığ alanlar arasında takım yolunun devamlılığına öncelik veren gelişmiş bir mantık kullanarak, Z-seviye kesme pasoları dik alanlara ve sınır ofset pasoları ise sığ alanlara uygulanıyor. Zaman kazandıran bir seçenek ise, takımı durdurmadan veya yerinden çıkarmadan takım yolunu CAD modelindeki açıklıklar ve delikler üzerinden makineye inşa ediyor. 
 
ESPRIT’in yeniden tasarlanan alın tornalama süreci bir parçanın alın işlemini gerçekleştirmek için gereken adımların sayısını önemli ölçüde azaltıyor. Daha hızlı ve güvenilir programlama elde etmek adına, stok formunda kullanılan üstün teknoloji artık alın, cep işleme ve kontür işlemlerinde de yer alıyor. ESPRIT 2017 içerisindeki stok otomasyon motoru alın, cep işleme ve kontür operasyonlarında hesaplama sürelerini dakikalardan saniyelere indirgemek adına yeniden düzenlendi. Aynı düzenleme işlemi, halihazırdaki stoğun kompleks parçalarda bile çok daha kısa bir zamanda hesaplanabilmesi için ESPRIT’in 3-eksenli kaba işleme sürecine de uygulandı. 
 
EDM parçalarındaki biçimsiz profiller EDM cep işleme işlemindeki açık profiller için sunulan yeni destekle birlikte artık daha etkili bir şekilde kesilebiliyor. Bir profil küçük veya garip şekilli açıklıklarla karşılaştığında, ESPRIT 2017 ile bu açıklıkların göz ardı edilmesi için tel yeniden programlanabiliyor ve sonrasında geri kalan materyalin sadece küçük ceplerini yakan hassas cep işleme süreci uygulanıyor. 
 
ESPRIT’in ProfitMilling™ teknolojisinde yapılan geliştirmeler, daha iyi bir talaş tahliyesi ve soğutucu erişimi ile birlikte daha hızlı bir programlı ilerleme oranı elde etmek adına kapalı oyuklar içerisinde performansı arttırıyor.  Takımı duvarlar boyunca, pasoların başında ve sonunda ve duvarlar arasında doğru bir şekilde konumlamak için torna kontur işleme daha da fazla seçenek sunuyor. Torna programlama iyileştirmeleri özellikle yuvarlak veya kanal tornalama uçlarıyla kontur işleme yaparken çok büyük avantaj sağlıyor. 
 
5 eksenli swarf işlemede yapılan bir takım iyileştirmeler, daha düzgün ve güvenli talaş kaldırma sağlamak amacıyla daha fazla sayıda alışılmadık parça şekillerine cevap verilebirliği arttırmıştır. Yüzeylerdeki aralıklar üzerinde otomatik işleme, kenarlar boyunca güvenilir paso uzatmaları ve düzensiz kenarlı duvarlar boyunca takımın daha düzgün konumlanması kompleks 5 eksenli parçalar üzerinde zaman alan ekstra geometri yaratma sürecini ortadan kaldırıyor. 
 
Geliştirilmiş frezeleme ve tornalama stratejileri, daha hızlı stok hesaplaması ve yeni 3-eksen ve EDM fonksiyonlarıyla, ESPRIT 2017’nin ileri teknoloji basitliğini keşfedin. 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers